Şimdi Ara

Duyguların beyinde olduğu söyleniyor ama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tekalalli

Ya sen varya yemin ederim tam bakırköylüksin ya. Anneme babana yazık senin gibi bi evlatlaır oldugu iççn. Kadın hergün keşke taşdogursaydım diye kendini yiyodur. Kardeş bak insansın başına gelebilir. Tedaviyi kabullenmelisin bence. Para sıkıntısınfalan varsa bana ulaş özele yatıralım. Gerçekten çok iyi gelicektir. Hayatın düzene giricek

bende kaale alıyorum ya neyse..sen git panik atağını tedavi ettir önce...gece gece nelerle uğraşıyoruz ya

http://forum.donanimhaber.com/m_113353584/f_//tm.htm#113367918

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 7 Ocak 2016; 4:19:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tekalalli

Kardeş hadi diyelim o bilinçaltı. Peki hisler noluyo. Bazen içinde kötü birşey olcagına dair bi his olur ve gerçekten kötü birşey olur. İyi birşey olcagını hissedersin ve gerçektende olur. Nunlar olan şeyler. Her insana olmuştur illaki inkar edilemez şeyler bunlar. Ya beyinden başk birşey illaki var kardeşim ya .

Bilinç altının rastgele yuttuğu sayısız tecrübeyi beyin yorumluyor, o yüzden bazı hisler kuvvetli veya bazi hisler zayıf olur. Ona bakarsan iyi bişey olacağı hakkında çok güçlü hissedersin ve kötü bişey çıkar? Ya da bişeyin olacağına dair çok güçlü hislerin vardır ama hiçbişey olmaz. Ya da hiç beklemediğin iyi bişey veya olması çok zor olan bişey birden bire olur.. Bunlar da olan şeyler.. Ha bedenin bütün olma durumu, sağlıklı olmayı beyinden başka bişeyin sağladığını da düşünenler oluyor ama yazdığım gibi bedenin bütün olması yani beynin işlevlerini düzgünce yerine getirmesinden ibaret.
    Duyguları ise hiç bişey açıklayamıyor, eğer açıklamaya kalkılırsa ya her şeyin duyguları olduğu kabul edilmek zorunda kalınıyor (mesela tahta taş demir hava) ya da biz dahil hiç bişeyin duyguları olmadığı kabul edilmek zorunda olunuyor. O yüzden bu konuya şimdilik bulaşılmıyor

• uzil kullanıcısına yanıt
    Senin gibi adamdanda bu beklenir zaten. Hastalıklarla dalga geçmek. Sana o yorumları yazdıktan sonra önyargılımıyım acaba diye bi düşündüm ama yok. Ne olsugunu belli ettin bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk görüşte aşk yoktur.

• Sen beyninle değil başka yerinle düşünüyorsun anlaşılan

• Uyudun mu ?
    Ne beyin
    Ne kalp

• uzil kullanıcısına yanıt
    Troll sanırım fazla takma.

• Şunu izlemeni tavsiye ederim.

https://vimeo.com/150340316

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaCenta -- 7 Ocak 2016; 9:20:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.