2Get+er gurubunun u+me=us parçası ile over the rainbow parçası favorim......
you don't remember, i never forget Malmsteen- You don't remember...
Since you're gone, there is an empty space Since you're gone the world is not the same I go back to the places we've been Feels like you're still there I remember all of those days Wishing you were here
Scorpions "since you're gone"
sen nerden bileceksin sensizliğin acısını sen hiç sensiz kalmadın ki mevsimleri saymadın ki
Iced Earth - A Question Of Heaven Megadeth - A Tout Le Monde
F.D: Alev Alev (BENCE YILIN EN GUZEL SAKISI,KLIPTE GUZEL VE SADE) Hele o Alev alev derken kizin saclarI havalanIyor ya birden, bitiyorum.Cok guzel olmus.
FiKRET KIZILOK: GONUL
SEZEN AKSU: SENI KiMLER ALDI KiMLER OPUYOR SENi DUDAGINDA DiLiNDE ELLERiN iZi VAR
F.D ALEVALEV
ALEV ALEV YANDIGIM DOGRU.. KENDİMİ ARIYORKEN filam auhae
KAPAT GÖZLERİNİ KİMSE GÖRMESİN....
Gecenin nemi mi düşmüş gözlerine Ne olur ıslak ıslak bakma öyle Saçını dök sineme,derdini söyle Yeter ki ıslak ıslak bakma öyle
birşey sevmeye değerse ölmeye de değer mi teoman - bazı yalanlar
Life it seems will fade away drifting further every day getting lost within myself nothing matter no one else I have lost the will to live simply nothing more to give there is nothing more for me need the end to set me free...
Kainatı aynasıyım Madem ki ben bir insanım Hakk'ın varlık deryasıyım Madem ki ben bir insanım.
İnsan Hakk'ta Hakk insanda Arıyorsan bak insanda Çok marifet var insanda Madem ki ben bir insanım
Daimi'yim harap benim Ayaklarda turab benim Aşk ehline şarap benim Madem ki ben bie insanım
Tek bi cümle.. AFRAID THE THINGS THAT U CAN TOUCH...
yusuf islam (Cat Stevens) ın müslüman olmadan önce başından geçen bir hadiseyi anlattığı Dar an ville mi neydi o şarkının sözleri beni eskiden çok etkilerdi.
Terranigma yaw yazığın şarkı sözleri kimindir hoca?...
happy birthday to you [bgdnc2][brthy]
..kesinlikle en anlamlısı değil..Elimin altındaydı..Ekleyeyim dedim :) ....namı değer BODYGUARD .... If I should stay I would only be in your way, So I`ll go, but I know I will think of you every step of the way. ...