Şimdi Ara

Duyum aldım gelin. Yeni TD belli.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar heyecan yapmayın ve beni dinleyin. Fener in yeni TD si belli. Erol bulut. Yüzde yüz doğru bilgi. Emre yi yakın tanıyan çalışan arkadaşlarımdan aldığım bilgi. Amaç Alanya GS maçında erol bulut GS ye karşı ölüm maçına çıkar gibi çıkacak. Trabzona acimadigi gibi GS ye de acımayacak. Haliyle medya FB ile anlaştığı için bu kadar bilenmiş diyecekler. O yüzden yalanlıyor kendisi. Gelecek sezon Erol fenerde. Net.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emre'yi nerden tanıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Emre'yi nerden tanıyorlar
    Emre nin evinde ki görevlilerden birisi. Tam olarak yetkisini söylemem yakışık almaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yapayzeka037

Emre nin evinde ki görevlilerden birisi. Tam olarak yetkisini söylemem yakışık almaz.

Alıntıları Göster
    Hacı evdeki görevliler bellidir zaten anladık

Eee emre ile sohbet esnasında mi ogrenmis yoksa kapı falan mı dinlenmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Hacı evdeki görevliler bellidir zaten anladık

Eee emre ile sohbet esnasında mi ogrenmis yoksa kapı falan mı dinlenmiş

Alıntıları Göster
    Dediğim gibi fazla detaya inmek istemiyorum. Kimliği belli olursa onun için sıkınti. Ama yüzde 100 doğru.

• Bilgi doğru,kuzenimin bacanağının kız kardeşinin eşi fenerium'da çalışıyor,üzerinde E.B yazan antreman formaları basılmaya başlanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 7 Temmuz 2020; 10:33:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Mithat

Bilgi doğru,kuzenimin bacanağının kız kardeşinin eşi fenerium'da çalışıyor,üzerinde E.B yazan antreman formaları basılmaya başlanmış.
    Abartmazsaniz sevinirim. Duyumlar doğru çıkınca görüşürüz. Yalan mı soyliyecez sanki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Mithat

Bilgi doğru,kuzenimin bacanağının kız kardeşinin eşi fenerium'da çalışıyor,üzerinde E.B yazan antreman formaları basılmaya başlanmış.
    Selamlar, ben Emre Belözoğlu. Bilgi doğru, Fenerium'u arayıp üzerinde E.B yazan antrenman formaları basılması talimatı verdiğimde evdeki görevlilerden biri Erol hoca mı geliyor dedi. Evet dedim.
  • Duyum aldım gelin. Yeni TD belli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • haber doğruysa eğer, erol'u da harcayacaklar diyebilirim. emre'nin olduğu yerde erol'u teknik direktör olarak düşünemiyorum. en ufak bir olumsuzlukta veya yetki sorununda erol da bırakır gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beymen müdavimi

Doğru çıkınca hatırlatırım hepinize.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet kontuy

haber doğruysa eğer, erol'u da harcayacaklar diyebilirim. emre'nin olduğu yerde erol'u teknik direktör olarak düşünemiyorum. en ufak bir olumsuzlukta veya yetki sorununda erol da bırakır gider.
    O konuda tamamen sana katılıyorum. TD olarak gelecekse kimse işine karışmayacak. Ama emre karışmadan duramaz. Adım gibi eminim.

• Okan buruk ta ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Okan buruk ta ihtimal
    Kaynak sağlam kardeş. Okan mokan yok.

• Medyada yazılan 2-3 isimden biri Erol Bulut. Gelme ihtimali en yüksek isim. Ali Koç geçen günlerde bir açıklamasında geldiğimiz dönemde yabancı teknik direktör transfer etmekle hata yaptık diyordu. Ligde bu sene yanılmıyorsam Prosinecki dışında başka yabancı teknik direktör yok. Bilic, Prandelli gibi ligde niceleri başarısız oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yapayzeka037

Kaynak sağlam kardeş. Okan mokan yok.

Alıntıları Göster
    Heee sağlam. Bende Emre'nin oturduğu evin bakkalinin çırağının dayısının oğlunun okul arkadaşından duygum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 8 Temmuz 2020; 14:58:3 >
  • Arkadaşlar ben emrenin üstündeki eşofmanım doğru tanık oldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci comolli vakası olur diyelim mi..

erol da okan da iyiler hiç şüphem yok. hatta okan bana kalırsa tarihe geçecek bu sezon şampiyon olurlarsa. bence fenerbahçe'ye gelip, ayrılanlar da kötü değildi. herkesin bir kariyeri var sonuçta. kötü oyuncu bile sahadaki özverili mücadelesiyle saygı görür ve takımda kendine yer edinir. nitekim bu tip oyuncular fenerbahçede de olmuştur. ama yönetim olayı çok farklı bir şey. bir kere sarsıldı mı sonra özveri de kalmıyor, nasıl demeli robotlaşıyorsun sonra. oluruna bırakıyorsun ve bu da zarar veriyor.
  • Ben ali kocun masasindaki cakmagim. Yeni td Ertugeul saglam dirilis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FE

Medyada yazılan 2-3 isimden biri Erol Bulut. Gelme ihtimali en yüksek isim. Ali Koç geçen günlerde bir açıklamasında geldiğimiz dönemde yabancı teknik direktör transfer etmekle hata yaptık diyordu. Ligde bu sene yanılmıyorsam Prosinecki dışında başka yabancı teknik direktör yok. Bilic, Prandelli gibi ligde niceleri başarısız oldu.
    Sumudica var ve başarılı ama Erol bulut gelecek zaten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.