Şimdi Ara

Duyuru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumdan ayrılıyorum.Daha önce kısa aralar vermiştim.
    Fakat bu kez süresiz olarak siteye girmeyeceğim.

Bunun sebeplerini yazmak istiyorum;
    Birincisi
    İşlerim nedeniyle siteye giremeyeceğim.
    İkincisi
    Verdiğim tavsiyelere uyulmadığını görüyorum.Çünkü geri dönüşlerde bu anlaşılıyor.
    Üçüncüsü
    Defalarca uyarmama rağmen eski konularda sorulan sorular okunmadan sorular soruluyor.
    Sürekli benzer sorulara cevap vermek beni usandırdı.
    Dördüncüsü
    Forumda eski tartışma ortamı kalmadı.Bu en önemli etken.
    Beşincisi
    Ben sıkıldım.
    Altıncısı
    İnsanlar zaten dil öğrenmek istemiyor.Bu konuda merak çok az.
    Yedincisi
    Sürekli İngilizce hakkında soru cevaplamaktan da yoruldum.Başka dillerle ilgili sorular yok.
    Sekizincisi
    Birçok Türkçe sayfada bulunan bilgi hatalarını en azından bu forumda düzelttiğimi düşünüyorum.
    Çok karıştırılan konularla ilgili yeterli bilgi verdiğimi düşünüyorum.
    Dokuzuncusu
    Gerçekten yabancı dil öğrenmek isteyen bir insan verdiğim önerileri bir yere not edip rahatlıkla uygulayabilir.
    Birçok konuyla ilgili cevap yazdım.Yani ek olarak yazılacak bir şey kalmadı.
    Eğer istek varsa zaten bu cevaplar bulunabilir.

Yabancı dil öğrenilememesinin en büyük sebeplerini şu konularda görüyorum;
    1.Türkçe gramer bilmemek.
    2.Okumayı sevmemek.En büyük nedenlerinden biri.
    3.Gerçekten dil öğrenmek istememek.En büyük nedenlerinden biri.
    4.Yeterli tekrar ve ek alıştırma yapmamak.
    5.Yetersiz materyallere çalışmak.

Kısaca tekrar yazıyorum dil öğrenmekte zorluk çekenler şu alanlarda eksiklikleri olup olmadığına baksın;
    1.Türkçe gramer
    2.Yabancı dilin grameri
    3.Okuma becerisi
    4.Dinleme becerisi
    5.Konuşma becerisi
    6.Yazma becerisi
    Bu 6 alanda eksikleri kapatmanız gerekir.Sayfalarca sorunun nereden kaynaklandığını yazmaya gerek yok.
    Sorun 6 alandan biri veya daha fazlasında yaşadığınız eksikliklerden kaynaklanıyor.Bu eksiklikleri düzeltmeye çalışın.
    Sihirli bir formül aramayın yoktur.
    Ve arkadaşlar yabancı dil öğrenmek için çok para harcamanıza gerek yoktur.
    Bu çalışmaları yapmak için milyon değil milyarlarca ücretsiz site var.Onları kullanın.
    Son olarak hazırlayacağım İngilizce program bittiğinde eklenecektir.

Herkese başarılar dilerim.

• sen muhteşem bir insansın
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum.Ne yazık ki bazı konularda sıkıntılarımız var. Son zamanlar da bu sıkıntılı durumların varlığını daha çok hissetmek zorunda kalıyoruz.Merak ettiğim konulardan biri siz kaç kişi teşekkür etme eylemini yapacak...
  • sencanakan S kullanıcısına yanıt
    Hesap kapatma talebine bulundum henüz işlem yapılmadı.
    Bu kadar geç mi cevap veriliyor anlamadım.Kaç gün oldu.
  • Kendimi bildim bileli dili sevdim ve başarılı da oldum derslerimde fakat tek yanlışım kendimi geliştirmemek oldu. İnternette sizin konunuza denk gelmem hele ki siz forumdan ayrılma kararı aldıktan 3-4 gün sonra denk gelmem pek hoş değil fakat yazdıklarınızdan çok şey öğreneceğimi düşünüyorum ve sizi forumdan ayrılırken tanımanın da hüznünü yaşamıyor değilim. Kendinize iyi bakmanız dileğiyle sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..
  • Arkadaşlar hesabım kapatılana kadar sizin sorunuz varsa son olarak cevaplayayım.6 adım konusuna yazın sorularınızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Arkadaşlar hesabım kapatılana kadar sizin sorunuz varsa son olarak cevaplayayım.6 adım konusuna yazın sorularınızı.

Hocam hesabın kapanınca konulara erişebiliyor muyuz favorilere almıştım bazı konularını da silinmesin onlar çok yazık olur
  • Hocam kapatmasaydınız keşke hesabı hani her anlayan uygulayan mesaj atmıyor genelde o tarz konulara genelde anlamayan sıkıntısı olan mesaj atıyor sizde de herkes de bir sıkıntı var imajı çizilmiş sanırım bende birkaç soru da bulundum size ve şu an tavsiyelerinizi uyguluyorum bayağı ilerleme kaydettim sayenizde. Bu yüzden tekrae gözden geçirmenizi diliyorum bu kararınızı tekrardan kattıüınız her şey için çok teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman başkan yapma etme kulun köpeğin olam. Senin sayende A2'den B2'ye geldim bütün sülaleye hava attım ingilizce öğreniyorum diye bana çok yardımcı oldun sen gidersen naparım. Patreon hesabı aç para yatıralım. Yapma etme patron.
  • Arkadaşlar kaç gün geçti site yönetimi hesabımı silmedi.

Bu arada hesap,para falan yazmışsınız.Böyle bir amacım olsa zaten youtube'a yönelirim.
    Ben tamamen yardımcı olmaya çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Arkadaşlar kaç gün geçti site yönetimi hesabımı silmedi.

Bu arada hesap,para falan yazmışsınız.Böyle bir amacım olsa zaten youtube'a yönelirim.
    Ben tamamen yardımcı olmaya çalışıyorum.

Hocam valla çok saolasın şu an o yazılanları okuyup yüzlerce kişinin seye atladığına eminim hadi onu bunu geçtim 1 parça bişi bile öğrendiyse bu insan sizin çok önemlidir , paha biçilemez bir şey bu sizin de belirttiğiniz gibi. Look ahead gibi bir nimeti göstermrniz bile benim çok işime yaradı tüm videoları 2 şer kez izledim notlar aldım tüm videolarda ki benim seviyem a2 nin az daha üstündeydi o videoları izlerken , o videoların üzerine bir de grammer çalıştım şu an sizin linklerini verdiğiniz testler de B1 çıkıyorum , allahın izniyle b2 olucam 2 3 aya kadar planım bu . İnanın emeğiniz çok önemli para kaeşılığı olmıcak şeyler bu yüzden de bırakmazsanız yardımlarınızı inanın çok sevinirim. Hem ben daha rusça öğrencem hocam yardımlarınızı beklicem rusça için öyle hemen gitmek olmasın lütfen .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.