Şimdi Ara

Duyuru: Leo Franco ve Marcelo Carrusca (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi oldu yer açıldı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lion256

Profesyonel futbolcumuz Leonardo Neoren Franco’nun sözleşmesi, oyuncuyla yapılan karşılıklı anlaşma sonucu feshedilmiştir.

Leonardo Neoren Franco’ya kulübümüze verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür eder, kendisine yeni kariyerinde üstün başarılar dileriz.

Carrusca'nın da Sözleşmesi Feshedildi

Profesyonel futbolcumuz Marcelo Adrian Carrusca’nın sözleşmesi, karşılıklı anlaşma neticesinde feshedilmiştir.

Kaynak:www.galatasaray.org

sonunda kurtulduk

• şuan da herhalde takımda 4 yabancı kaldı. Neill, Sana, Elano ve Baros. Yanılmıyorum değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalist_18

şuan da herhalde takımda 4 yabancı kaldı. Neill, Sana, Elano ve Baros. Yanılmıyorum değil mi?

Resmi olarak evet ama bunların yanına Pino ve Kewell'ı da eklersen 6 diyebiliriz bence.
  • Ayhan ve Barış Özbek'te giderse kadromuz benim odamdaki eşyalar gibi olacak. :-) Hepsi aktif olarak kullanılabilir ve değerli. :-)

Ayhan ve Barış'a saygım sonsuz ama yeter artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Ayhan ve Barış Özbek'te giderse kadromuz benim odamdaki eşyalar gibi olacak. :-) Hepsi aktif olarak kullanılabilir ve değerli. :-)

Bu adamların yine bir özellikleri var . Barışta çok iyi pres gücü ve top kapma var.Ayhan da ortasahada topla dribling yapacak tek oyuncumuz.

Ya mustafa sarpa ne demeli ben bu adamda hiç bir özellik göremiyorum.Taraftarı aldatmaya yönelik göstermelik koşmaları dışında koşmuyor bile.
  • quote:

Ayhan ve Barış Özbek'te giderse kadromuz benim odamdaki eşyalar gibi olacak. :-) Hepsi aktif olarak kullanılabilir ve değerli. :-)

ayhan takımda kalmalı.ayhanda giderse takımda abi namına kimse kalmıcak..genç oyuncular için türk abilere çok ihtiyaç var..hakanlar hasanlar sayesinde ligde son haftalarda tutunuyoduk..en büyük eksikliğimiz bu dönemde türk tecrübeli oyuncular yani abiler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

quote:

Bu adamların yine bir özellikleri var . Barışta çok iyi pres gücü ve top kapma var.Ayhan da ortasahada topla dribling yapacak tek oyuncumuz.

Ya mustafa sarpa ne demeli ben bu adamda hiç bir özellik göremiyorum.Taraftarı aldatmaya yönelik göstermelik koşmaları dışında koşmuyor bile.

cidden Sarp'ı beğenmiyor musun ? Adam bence çok karakterli ve görevini en iyi şekilde yapıyor.Ben çok beğeniyorum nedense.Ama tabi kendini daha fazla geliştirmesi şart.

• Ne Carruscası beyler ya. Adam balonun önde gideniydi. İyi oldu boşverin. Her yaz sezonunda kime verelim, nereye atalım diye düşünmekten iyidir.
  • Yaşasinnnnnnnnnnnnnnnnnm..... Kurtulduk...
  • Karşılıklı fesh edildiği için tazminat vermiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansayn

tazminat vermişizdir tabiki karşılıklı feshde tazminatın yarısı belki yarısından biraz az daha paraya karşılıklı oalrak ayrılıyorlar..1.6m uro alıyosa leo 500-600 bin euro verip göndermişizdir..

Kimden duyuyosunuz bunları anlamıyorum ki...
  • Leo için fazla birşey demeye gerek yok.. Yaşı malum.. Bu saatten sonra takımda olması kötü olurdu...
    Ancak Carrusca için çok sabırsız davrandık diyebilirim.. Fazla şans bulamadı ve bulduğu şanslarıda değerlendiremedi ancak biraz daha şans verebilseydik belki yıldız olabilirdi diye düşünüyorum..Ancak şu saattesn sonra geri dönmüş olsa elbette verim alınması çok zor olurdu.. Geçmş ollsun diyelim
  • Carrusca iyi futbolcu aslında ama olmadı yapamadı bizde.
  • Güzel Haber, hayırlı olsun.
  • Carrusa'nın gitmesi kötü olmuş.Her sene kiralandığı için para alıyorduk,iyiydi.
  • quote:

quote:

Bu adamları yedek kim olacak? Hiç yoktan kenarda duruyor. Niye yollayalım?

Bir takımda herkes üst düzey olamaz. Olsa bile yedek kalmak istemez. Oynamak ister.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Leo için fazla birşey demeye gerek yok.. Yaşı malum.. Bu saatten sonra takımda olması kötü olurdu...
    Ancak Carrusca için çok sabırsız davrandık diyebilirim.. Fazla şans bulamadı ve bulduğu şanslarıda değerlendiremedi ancak biraz daha şans verebilseydik belki yıldız olabilirdi diye düşünüyorum..Ancak şu saattesn sonra geri dönmüş olsa elbette verim alınması çok zor olurdu.. Geçmş ollsun diyelim

2008de bende öyle demiştim ama olmadı tutunamadı bi türlü carrusca :) en iyisi oldu bence.
  • quote:

quote:

Ayhan dribbling mi yapıyor ? Ayhan pasör adam normalde. Geçen sene devamlı oynatılsaydı iyi olurdu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.