Şimdi Ara

***DUYURU*** Rus Key almayın ***DUYURU*** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
5.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onefootingrave

quote:

Orijinalden alıntı: bozic

şimdi oyun vardıda bizmi almadık 110 tl olan oyuna 140 tl vermek saçmalıktır diyor arkadaşlar peki şu an 140 tl ye temin edilebilen bir oyunu 75 tl ye alıp oynamak saçmalık değil de ne dir ? eğer blizzard bu ingilizce olaını kapatmasaydı rus keylerde işte o zaman blizzard saçmalamış olucaktı... oyun varmıydı da biz almadık gibi salak ça bir yorum yok oyun var git blizz den al 140 tl ama sonuçta oyun var!!! peki sen uyanıklık yapyın da ucuza getirmeye çalıştın 75 tl ye aldın peki 140 tl ye alan adamla durumun nasıl eşit olabilir ? geçmiş olsun herkeze hadi şimdi ya 140 tl verip gerçekten oyunu alıp oynayın yada oyuna mundar diyin ...

Kralcılıkta son nokta. Şurdaki bu tip yazıları görünce ülkenin içinde bulunduğu rezil durumu hiç yadırgamamak gerekiyor.
    Adam, bizden daha zengin olan ruslara 50-60 (75 liraya 2. aracıdan satılan oyunun piyasaya giriş fiyatı bu civarda olsa gerek) liraya verilen oyunu türkiyeye 100 liradan veren Blizzardı sorgulamıyor da, orjinal key satın alan ama parasının karşılığını alamayan insanları suçluyor.
    Niye, kendi 110 lira verdi ya, başkası 75 lira verip oynarsa kendini kötü hissedecek. Çözümü de basit , herkes 110 versin, herkes 75 versin diye bir çözüm yok..
    Çok basit bir gerçek var. Eğer bu oyun rusyada bu fiyata satılabiliyorsa türkiyede haydi haydi satılır, ama bu kafa ile avrupadan pahalıya bile satarlar bize. Ne de olsa çok zenginiz.

Burada suçlu Blizzard değil. Rusya'da vergiler çok düşük ve kutulu oyun fiyatları Amerika'daki fiyatın yarısı hatta 3'te 1'i kadar. Key olarak aldığınız oyunlar da işte o kutulu oyunlar aslında. Rusya'da bunun satışını yapanlar oyunları toptan alıyor sonra da içindeki keyi satıyor.

Yani burada eleştirilecek tek yer bu ülkede rezil bir vergi uygulaması yapanlar hatta verginin bile vergisini alarak bizleri mağdur edenlerdir.

• http://www.elitepvpers.com/forum/diablo-3-hacks-bots-cheats-exploits/1934930-diablo-iii-error-82-fix-english.html
    Arkadaşlar burada anlatmış nasıl yapılacağını ban riski var mı yok mu bilmem ama deneyin isterseniz.
  • oyun neden Türkiye'de 110 TL ise Rusya'da 75 TL Avrupa'da da ondan 140TL.
  • tmm arkadaşlar tmm orjinal aldınız mı aldınız oynayabiliyormusunuz oynayabiliyorsunuz eee daha ne ucuza alıyorsan bi farkı olmalı değil mi ? hala ve hala yok kutulu su 110 tl iken 150 tl verilir mi.. peki oyun normelde 110 tl iken ve stok yok ve 140 tl ye satılıyorken 75 tl verilip tamamen aynı şey e sahip olunur mu ?
  • quote:

tmm arkadaşlar tmm orjinal aldınız mı aldınız oynayabiliyormusunuz oynayabiliyorsunuz eee daha ne ucuza alıyorsan bi farkı olmalı değil mi ? hala ve hala yok kutulu su 110 tl iken 150 tl verilir mi.. peki oyun normelde 110 tl iken ve stok yok ve 140 tl ye satılıyorken 75 tl verilip tamamen aynı şey e sahip olunur mu ?

Sende harbiden bir anlayış bozukluğu olduğuna kanaat getirdim ben. Adamlar ne diyor sen ne diyorsun? Fazladan verdiğin 35 lira bu kadar mı battı sana da Activision'ı bu kadar savunuyorsun? Nedir olayın? İlla millet sana küfür etsin ceza alsın, bu mu derdin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

quote:

tmm arkadaşlar tmm orjinal aldınız mı aldınız oynayabiliyormusunuz oynayabiliyorsunuz eee daha ne ucuza alıyorsan bi farkı olmalı değil mi ? hala ve hala yok kutulu su 110 tl iken 150 tl verilir mi.. peki oyun normelde 110 tl iken ve stok yok ve 140 tl ye satılıyorken 75 tl verilip tamamen aynı şey e sahip olunur mu ?

Sende harbiden bir anlayış bozukluğu olduğuna kanaat getirdim ben. Adamlar ne diyor sen ne diyorsun? Fazladan verdiğin 35 lira bu kadar mı battı sana da Activision'ı bu kadar savunuyorsun? Nedir olayın? İlla millet sana küfür etsin ceza alsın, bu mu derdin?

Özetlemişsin. Başka söze gerek yok.
    +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır hangi akla hizmeten sitelerden key alıp oynmaya çalışıyosunuz onu anlamıyorum. Oyununun kutusu 110 lira, kara borsacılar 150ye satıyor hadi onu bi yere kadar anlıyorum da sitelerden sadece keye 70 lira ile 100 lira arası para vermek... Bu sitelerin bi karı olmayacaksa neden satsınlar hepsi işsiz güçsüz ticareti millete kazık-işlevsiz mal satma olararak gören tipler, geçmiş olsun ne diyelim.
  • Rus key dediğin ucuz etin yahnisidir..Bir nevi Bim ürünüdür, Le'Coladır gözümde. Kimisi içerken Coca Cola içermiş gibi hisseder, kimisi markette yüzüne bakmaz..
  • 80 Liraya aldığım oyunun rus key olmadığına emin misin şeklinde mesajlar geliyor resmi buraya koyuyorum o yüzden.
     ***DUYURU*** Rus Key almayın ***DUYURU***
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

80 Liraya aldığım oyunun rus key olmadığına emin misin şeklinde mesajlar geliyor resmi buraya koyuyorum o yüzden.

Hocam o sterlin simgesi değilmi yoksa ben mi yanlış görüyorum?

Eğer öyleyse 1 Sterlin ortalama olarak 2.82 TL olduğuna göre size maliyeti yaklaşık 127 TL olmuyormu?
  • quote:

80 Liraya aldığım oyunun rus key olmadığına emin misin şeklinde mesajlar geliyor resmi buraya koyuyorum o yüzden.

Faturan gelince seni acı bir sürpriz bekliyor. O işaret Euro değil Sterlin işareti. 1 sterlin yaklaşık 3 lira ediyor. Yani 120-130 lira ödemiş olacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

quote:

Faturan gelince seni acı bir sürpriz bekliyor. O işaret Euro değil Sterlin işareti. 1 sterlin yaklaşık 3 lira ediyor. Yani 120-130 lira ödemiş olacaksın.

Ödemeyi yaptım 80TL olarak

• quote:

Region UK mı bi bak, Turkey de 59,99 £ olması lazım ilerde bununda sorunu çıkabilir.:)

UK Istanbul

Adamları vpn'ye zoruluyorsunuz adam gibi alın kendi ülkenizden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m for messi -- 11 Haziran 2012; 15:35:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: m for messi

quote:

Region UK mı bi bak, Turkey de 59,99 £ olması lazım ilerde bununda sorunu çıkabilir.:)

UK Istanbul

Adam Blizzard'ın sitesinden almış hala boş boş konuşuyorsun. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: m for messi

quote:

UK Istanbul

59,99€ oluyor £ değil, £ olmasının sebebi benim bilmediğim bir sebepten dolayı üyeliğimde united kingdom yazması.Profilimden değiştiremiyordum malesef bu bilgiyi.

• 2 cesit rus cd key var..

Birincisi standart edition , yane sizin aldiginiz.Bu pakette sadece rusca oynanabiliyor.

Ikinciside biraz daha pahali olan bir rus versiyonu var.Bu pakette coklu dil secenegi mevcut.Ama fiyati biraz tuzlu standart editiona nazaran..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

quote:

Orijinalden alıntı: onefootingrave

quote:

şimdi oyun vardıda bizmi almadık 110 tl olan oyuna 140 tl vermek saçmalıktır diyor arkadaşlar peki şu an 140 tl ye temin edilebilen bir oyunu 75 tl ye alıp oynamak saçmalık değil de ne dir ? eğer blizzard bu ingilizce olaını kapatmasaydı rus keylerde işte o zaman blizzard saçmalamış olucaktı... oyun varmıydı da biz almadık gibi salak ça bir yorum yok oyun var git blizz den al 140 tl ama sonuçta oyun var!!! peki sen uyanıklık yapyın da ucuza getirmeye çalıştın 75 tl ye aldın peki 140 tl ye alan adamla durumun nasıl eşit olabilir ? geçmiş olsun herkeze hadi şimdi ya 140 tl verip gerçekten oyunu alıp oynayın yada oyuna mundar diyin ...

Kralcılıkta son nokta. Şurdaki bu tip yazıları görünce ülkenin içinde bulunduğu rezil durumu hiç yadırgamamak gerekiyor.
    Adam, bizden daha zengin olan ruslara 50-60 (75 liraya 2. aracıdan satılan oyunun piyasaya giriş fiyatı bu civarda olsa gerek) liraya verilen oyunu türkiyeye 100 liradan veren Blizzardı sorgulamıyor da, orjinal key satın alan ama parasının karşılığını alamayan insanları suçluyor.
    Niye, kendi 110 lira verdi ya, başkası 75 lira verip oynarsa kendini kötü hissedecek. Çözümü de basit , herkes 110 versin, herkes 75 versin diye bir çözüm yok..
    Çok basit bir gerçek var. Eğer bu oyun rusyada bu fiyata satılabiliyorsa türkiyede haydi haydi satılır, ama bu kafa ile avrupadan pahalıya bile satarlar bize. Ne de olsa çok zenginiz.

Burada suçlu Blizzard değil. Rusya'da vergiler çok düşük ve kutulu oyun fiyatları Amerika'daki fiyatın yarısı hatta 3'te 1'i kadar. Key olarak aldığınız oyunlar da işte o kutulu oyunlar aslında. Rusya'da bunun satışını yapanlar oyunları toptan alıyor sonra da içindeki keyi satıyor.

Yani burada eleştirilecek tek yer bu ülkede rezil bir vergi uygulaması yapanlar hatta verginin bile vergisini alarak bizleri mağdur edenlerdir.

Sadece vergi oranıyla açıklanamaz bu fark. 10-20 lira bir fark değil ki. Fiyat farkı 2 katı!
    Oyun vergisi tam olarak ne kadar bilmiyorum ama o kadar fark yaratmayacağından eminim. Zaten bizdeki fiyatlar avrupa fiyatlarıyla paralel. İşlerine gelince avrupa'dan sayılıyoruz işte. Rusya ya oyunları çok ucuza veriyorlar, çünkü orda alım gücü avrupaya göre düşük.

• quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

quote:

sadece gülüyorum :)

bende anlayış bozukluğu varsa eğer 140 tl vericek kadar salakmıyım diyen adam 110 tl vererek alan birine salak imasında bulunuyor. ama kısaca kim ne göründü iyi oyunlar herkeze bir dil bir insan rusça öğrenin işte ne güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

barbar -
    wizard ile
    10 saat oynadım
    yeter belli bir saatten sonra bayıyordu

dungeon siege3 buna 10 basarrrr

bazıları paramız bosa gitti diyor
    giden bir sey yok gidip bu dandik oyuna 150 tl verecegime
    75 tl gitsin

rusya üzrinden bulagrıstan letonya sırp avrupa bölgesinde olan cok ülke var

onlarında etkilemiştir

İyiydi bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• blizz derki: ben kaç para dersem o fiyattan .....eceksiniz. itiraz edene ban yada rusçayı kitleyiveririm kalırsınız öyle.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.