Şimdi Ara

düz vites, benzinli, Rio 1.2, Clio4, 208, fiesta Ecoboost Sizce Hangisi Alınmalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ilandaki araç da çok güzelmiş maşallah istediğim her özellik var üstelik pert polo fiyatında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanninja

Hocam Kia'yı tavsiye edenler birden çoğaldı etrafımda. Ben yukarıda saydığım araçları bayide inceledim tabi Rio dışında. Şimdi onu da incelemek farz oldu diyebiliriz. Tüm görüşlerinize katılıyorum sadece 208'e katılmıyorum. Onun iç dizaynı beni mest etti çok hoşuma gitti : ))

Hocam ambians aydınlatması demişsiniz sitesinde bu özellik yazmıyor. visio gösterge de yazmıyor. Bu özellikler yok. Ayrıca visio gösterge nasıl oluyor : ) Ve Fancy donanım olacak fiyatına göre. Fancy 1.25 85PS. Bu saydığınız özellikler bunda hatta üst donanımında da sitesinde göstermiyor.

Merhabalar, visio gösterge denilen şey hız göstergesinin ortasında bulunan ekran ve derin olarak gözüken iç gösterge paneli gidip görmeden ne demek istediğimi anlayamazsın :))) o derece diyebilirim. Ve şimdi ki araçlar gibi saçma sapan yok mavi yok mor şeklinde ışıkları yok. Beyaz ve bordo renge benzer göstege paneli var ve çok çok güzel. Belki sitesinde yazmaya bilir ama gidip bakınca anlarsın. :) Ambians ışığı da konsolu teyip orta hazne ve vitesi aydınlatacak şekilde yapmışlar ve çok tatlı duruyor. Gece yolculuklarında orta bölmede istediğin şeyi görebilirsin :) Ayrıca ben çok çok çok araç araştırdım içine binmediğim,sürmediğim araç kalmadı. Ve en son ilk defa kia bir araca bindim ve şuan :) 1.4 crdi fancy 2012 model aracı satın aldım ve eğer testlerine bakarsan uzun dönem testlerini sınıfında sorunsuz geçen tek araç olduğunu görebilirsin. Ayrıca araç 6 ileri ve dizel olduğunu asla anlamazsın. O derece de motoru sessizdir. Aynı özellliklerin benzinlisini de kullandım ama ben çok yol yaptığım için dizel aldım.

• Bu arada şunu dabelirtebilirim ki bu araçlarda dijital klimada var. ayarlıyosun ve sonrasını ona bırak :) Ayrıca araçta nem sensörü gibi özelliklerde var. Bu da aracın içerisinde ki nemi algılayıp ona göre iç havayı kendisi düzenliyor ve camların buğu yapmasını da engelliyor. Bu özellikle uzun yolda o kadar etkili oluyor ki :)
  • Anlaşılan gidip bir incelemekte fayda var sanırım : ) Böyle araçlara da mutlaka park sensörü hatta optik park sensörü takılmasının şart olduğunu düşünüyorum. Ben düz vites ve az yakan düşünüyorum. Rio'nun 1.2 için yakıt verilerine baktığımızda diğerlerinden daha çok yakıyor. Bu benim için çok önemli. Zaten benzin pahalı : ))
  • nightbringer kullanıcısına yanıt
    LPG düşünmüyorum hocam düz vites ve benzinli olacak. Ya da ikinci ellerden dizellere kayacağız artık : )
  • Seçenekler arasından bence fiesta 1.0 ecoboost. Hem ödüllü motor, ford benzeri motoru focusta da kullanıyor. Yüksek tork değeri var gitmez çekmez diye düşünmez bile insan. Hem de az yaktığı söyleniyor.
  • Merhabalar.Listenizdeki tüm araçlar gayet güzel.Geçtiğimiz yıl bizde benzer şartlarda sayılabilecek bir tercih yaptık.Benim tavsiyem;bütün araçları yerinde incelerseniz daha net fikir sahibi olursunuz.

Rio ile ilgili inceleme konuma imzamdan ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavuz. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Dizeli pahalı ya 45bin'den fazla fiyatı. Sayfayı inceledim sizinki dizel inceleme olmuş. Ben benzinli düz vites düşünüyorum tabi ki az yakması şartıyla. Kia'da da bu problem var. Fazla yakıyor. 45bin'lik fiyat 42bin olsaydı o zaman düşünülebilirdi. Kia güzel bir şeyler ortaya çıkarmaya çalışıyor ama motor yeniliği konusunda sınıfa kalıyor. Hem yakıt tüketimi hem 0-100m hızlanma zamanı gibi problemleri var.
  • quote:

Teşekkürler hocam. Dizeli pahalı ya 45bin'den fazla fiyatı. Sayfayı inceledim sizinki dizel inceleme olmuş. Ben benzinli düz vites düşünüyorum tabi ki az yakması şartıyla. Kia'da da bu problem var. Fazla yakıyor. 45bin'lik fiyat 42bin olsaydı o zaman düşünülebilirdi. Kia güzel bir şeyler ortaya çıkarmaya çalışıyor ama motor yeniliği konusunda sınıfa kalıyor. Hem yakıt tüketimi hem 0-100m hızlanma zamanı gibi problemleri var.

Hocam benzinli motor 1.25 atmosferik.Haliyle ufak hacim turbolara göre bir miktar fazla yakar.Bu kiaya özgü değil genel bir durum.

İnceleme dizel araç ama motor harici genel bir değerlendirme için yeterli olmuştur umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dostum sen liste fiyatına bakma bence 45,750 yazıyor ama 43 liraya alırsın hatta biraz daha beklersen yıl sonu kampanyaları başlayacak o zaman daha da uyguna alırsın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.