Şimdi Ara

Düzce Prins - Özçelik Otogaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün 2010 civic hb 1.4 aracıma prins silverline takdırdım, Düzce'de güvenle taktırabilirsiniz prinsi diye düşünüyorum
    pazarlıkla 10 taksitle 1900 tl tuttu :) brc'ye 1500-1600 civarı para vereceğime (ki buradaki yetkili servis peşinat istemişti) biraz daha fazla verip prins olsun dedim.
    Ustalar sağolsunlar özendiler (montaj aşamasının bir kısmında araç başındaydım mesela manifold delindikten sonra tersten hava verip içeriye düşme ihtimali olan parçacıkları delinen yerden çıkarttılar falan bunun gibi bazı ince detaylara gösterdikleri özen hoşuma gitti işin aslı), tek problem civic hb'in stepne bölgesi, ufak bir yükseklik yüzünden simit tank hafif eğimli duruyor ona da yapacak birşey yok, bir problemde araç benzinde kullanıldığını sanıyor ve benzin ibresi düşüyor ama bu hondalarda kronikmiş bakalım çözümü vardı galiba forumda yapacağız birşeyler

Gelelim ilk deneyimlerime; performans kaybı var mı? hiç hissetmedim varsa bile yok denecek kadar azdır tahminimce, 100 km yaptım deneme amaçlı, sık sık dip gaz yapıp vites küçültüp yüksek devirlerde sürdüm (6bin küsür devirlerde dahi benzine geçiş olmadı), ful deponun ardından ikinci fulde 9,1 litre gaz aldı sakin kullansam 8,5'un altına iner diye düşünüyorum

• Düzcede nereye yaptırdınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: safran718

Düzcede nereye yaptırdınız?

Özçelik Otogaz, yetkili prins teknik servisi, sanayinin içinde
  • düzce özçelik otoya dikkat... aracıma 2009 yılında uymadığı halde 2000tl mi almak için lpg taktı.usta uymuyorsa takma dedim olur mu her araca uyar dedi ve montajı yaptılar. nitekim araç tam bayram arifesi düzcedem muğlaya giderken pamukovada kaldı sibopları yakmış servise çektiğimizde buna lpg olmaz bunu takan kişinin bunu bilmesi gerekir dediler neyse 11000 tl para ödedim zehir zıkkım olsun mahkemeye verdim 7 gün içinde vermedim diye mahmekeme süre yüzünden davayı reddetti.allahından bulsun dedim beni bayram arifesi yolda çoluk çolukla rezil rüsva ettiler ayrıca ödediğim para buradaki mahkeme kabul etmedi ama ilahi adelet elbet hesabını soracaktır. bu arada aracım nissan xtrail 2005 modeldi. aracın değeri 35 binken motor yapıldığı için 28000 e zor sattık.o zaman dedim usta prins varmış yağlamalı yok dedi brcden daha mı üstün ya felan bize dünyanın kazığını çaktı.allah belasını versin ne diyeyim

• geçmiş olsun, büyük sıkıntı yaşamışsınız.
  • Düzcede ATEŞ OTOGAZ varken Markanın pek bir önemi yok. Ayrıca Prins i yerinde takdırırsan daha verim alırsın :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: insanlarmutlu

Düzcede ATEŞ OTOGAZ varken Markanın pek bir önemi yok. Ayrıca Prins i yerinde takdırırsan daha verim alırsın :)

Ateş Otogaz'a güvenmiyorum... Kaç km yapmama rağmen benzinlikte araç gaz almayınca pompacının yönlendirmesiyle şamandıra sıkıntısı ihtimaliyle gittim ateş otogaza (eskiden bulunduğu yer özçelik otogaz'ındı), araca kabloyla bağlanıp bilgisayardan birşeylere baktı (bir oraya bir buraya geçti menu üzerinde, birşey de yapmadığı belliydi ama ses çıkartmadım),sonra tanka göz attı gazı bitir ve gel şamandıra değişimi ile sorun çözülür dedi, usulen borcumuz var mı diye sordum (yaptığında pek birşey olmadığı için gerek yok demesini bekliyordum) ancak 20 tl yeterli dedi, sonra internetten sorunu biraz aratınca gördüm ki yaşadığım sorunu aşmak istiyorsam depoyu fulledikten sonra aracı güneşin altında bekletmemekmiş, yani bu sorun depoyu fulleyip yazın güneşin altında bırakınca şamandıranın takılmasıyla ortaya çıkan bir durummuş basit bir müdahale ile sorun giderilebiliyormuş(internette birçok kişi paylaşmış bunu, usta olan usta bilmez miydi bunu??... Hak bilen usta şöyle yaparsan şamandıra eski haline döner tadilata gerek yok demez mi... Ha bu çözümü bilmediğinden değiştirelim diyorsa ustalığı zayıftır (zayıf ustaya güven olmaz), ama bilmesine rağmen değiştirelim diyorsa kasıtlı masraf çıkartıp kendisine kazanç sağlıyor demektir bu daha da beter durum.

Tüvtürk alttaki metal boru korucusunun sökülmesi gerektiğini söyleyince onlar taktığı için Özçelik Otogaz'a gittim, adamlar aracı lifte alıp uzunca uğraşıp sökülmesi gereken yerleri söktüler, bariz emek sarfettiler, bir ücret vermek istedim ama kabul etmedi.

İki farklı örnek,iki farklı deneyim. Bu sebeple Ateş Otogaz'ı kendi kişisel deneyimime dayanarak pek önermiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.