Yapılan yorumlardan Qualalaradime-Zebda olduğunu tahmin etmekteyim.
Ozanunal anlamadım ve bulan var mı
buLdum
Hakan Taşıyan - Mor Güller
bekle dedigin sarkıyı biliyorum.....10 dkk ya adını v.s. yazarım CD lerimi karıştırıyom var bende o dedigin sarkı
pakito - living in philosophy
pakito - living on philosophy olacak.yukarıdaki mesajımda düzelt butonu gözükmüyo neiş?
bumuydu bak bekliyom cvp yaz robotlu klipi olan sarkı iştee
quote:
Orjinalden alıntı: VenomVendetta
pakito - living on philosophy olacak.yukarıdaki mesajımda düzelt butonu gözükmüyo neiş?
gereksizlerde duzeltemezsin...
quote:
Orjinalden alıntı: paradiss_tr Arkadaşlar Düzce Teknosa'da Çarşamba günü 13:00 sularında takılı olan cd'nin 4 numaralı parçasının adını bilen var mı ?
Çok güzel bir şarkıydı elektro gibi ama biraz slow
Hay maaşallah
Migrosun yanındaki. teknosadan bahsediyorsun.. Düzcede öğrenciydim bu yıll kurtuldum oradan allah kimseyi şehir dışından okutmasın :( Orada çalışanları az çok bilirim git sor yardım ederler... burada dalga geçtşrme kendine
büyük gecmiş olsun
quote:
Orjinalden alıntı: drony
Migrosun yanındaki. teknosadan bahsediyorsun.. Düzcede öğrenciydim bu yıll kurtuldum oradan allah kimseyi şehir dışından okutmasın :( Orada çalışanları az çok bilirim git sor yardım ederler... burada dalga geçtşrme kendine
Halen aranıyor
yokmu bulani.?
Arkadaşlar bende arıyorum bi şarkı :D Yine dans parçası teknosalarda çalıyor dğru düzgün sözü yok sadece arada bi erkek sesi '' barbers tracy '' tarzı bişey diyo :D onun dışında kadın sesleri uuuu diyo :D hahahaha :D bilen varmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme