Şimdi Ara

Düzelmeyen internet hızı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün sitedeki TTNet destek bölümünden şikayet yazdım bugün aradılar desteklenen hız bu kadar ayrıca AKN içerisindesiniz o yüzden hızınız 3 Mbps dediler. Derdimi anlattığım halde ısrarla böyle diyorlar. Türk Telekom müdürlüğüne gittim ama bina kapalıydı. Güvenlik görevlisi Ankara'dan adres verdi buraya yazıp postalayın dedi. Ama ben İstanbul'dayım İstanbul'da yetkili bölüm yok mu?

@turkforce

Hocam TTNet şu anda hala 24 Mbps alanlara sinyali ADSL üzerinden gönderebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustifb -- 21 Ağustos 2015; 20:16:25 >
  • Geçen hafta bir müşterimin hattı ile ilgili görüşmek için müdürlüğe gittim. 16Mbps Ultranet isimli tarifesi için bile artık VDSL üzerinden veriyorlar.
    Mesajı yazarken aklıma geldi, komşularınızdan internet kullanan yok mu?
    Çok yakınınızda birileri varsa en azından konu biraz açıklığa kavuşmuş olur.
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Evet daha önce bu konuyla alakalı konu açmıştım. 16 Mbps interneti VDSL üzerinden alabilir miyim diye ama eski dolap olduğu için verilmiyormuş. Hemen alt katta birisi var ve onun durumu daha kötü 16 Mbps parası ödeyip modeme 4 Mbps vermişler. Mahallemizde 999 kbps gelen hıza sahip biri bile vardı da taşındı. Bu arada bu boş kablo deyimini anlayamadım ama boş hat yoktur çünkü çok fazla internet kullanıcısı var. Bizim apartman 5 katlı her dairede kullanan var en yüksek hız alan 12 Mbps. Zaten büyük ihtimal asıl sorunun kapasite yetmemesinden kaynaklandığını düşünüyorum.
  • Telekom santralinden mahallenizdeki dolaba kadar çok damarlı bakır kablolar gelir. Onlardan bir çifti mutlaka boştadır.
    Bölgenize yeni tip saha dolabı yapılana kadar pek birşey değişeceğini zannetmiyorum.
    Teşekkür ederim, TTNet'e bir söyleyeyim. Artık buraya yatırımla ilgili hiç umudum yok İstanbul gibi bir yerde adamlar hala taahhüt ettiği hızı veremiyor.
  • Umut kıracak bir durum yok, yatırım sırasının gelmesi gerekiyor.
    Oturduğum yer telekoma 1km mesafede (16Mbps alabiliyorduk en fazla, o da nadiren kopuyordu) sene başında yeni tip dolapları kısa sürede gerekli noktalara yerleştirdiler mayıs ayında da hepsi çalışır duruma geçti.
    Bursanın en kalabalık ve düzensiz mahallelerinde bile büyük oranda dönüşüm tamamlandı.
    Umudumun kırılmasının sebebi hemen alt tarafta ana yol var bizim mahalleye çıkmadan önce. Oradan geçtiğimiz aylarda fiber hat geçti ama bizim mahalleye çıkmadı. Türk Telekomu aradım orası için bir altyapı planımız yok dedi.

Sizin için sevindim darısı olmayanların başına..
  • Türk telekomda yatırım olup olmayacağını bilebilecek tek birim var. Telefonda hangi birimle konuştunuz bilmiyorum ama konu hakkında herkesin bilgisi olmaz.
    Yurt çapında bu yatırımı yapacaklar. Vatandaş hizmet alsın diye değil tabii ki, sökülen binlerce ton bakır kablonun yapacakları yatırımdan kat kat değerli olması sebebiyle.
    Hangi birim olduğunu bilmiyorum, TTNet'i arayıp sordum. Büyük ihtimalle standart müşteri temsilcisidir ve önünde ki bilgisayarda yazıyorsa biliyordur. Öyle yetkili biriyle de görüşülmüyor, santral çalışanları da bilmiyor. Neyse ilginiz için teşekkür ederim. Pazartesi günü müdürlüğe gidip dilekçe yazacağım.
  • ttnet düzeltmez
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.