Şimdi Ara

DV Kamera İle pcye kayıt ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki adet dv kameram var. Biri kasetli biri hdd li.

Bu kameralarla röportaj tarzı bir şey çekiyorum. İki ayrı açıdan çekip daha sonra bunları montajlayacağım.

Ses başlı başına bir sorun, çünkü iki kameradan birinin sesini alıcam. Diğer kameranın görüntsünü ise aralara alıcam sese uydurup.

Lise öğrencisiyim, bu konularda gerekli teçhizat vs. hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Ancak montaj konusunda yeterli bilgiye sahip olduğuma inanıyorum.

Şimdi gelelim konumuza, ben kamera ile PC ye kayıt yapmak istiyorum, direk. Ancak nasıl yapılacağını hangi yolla yapılacağını ya da yapılıp yapılamayacağını bilmiyorum.

Lakin ve ancak iki kamera ile pc ye kayıt yapılabilirse çokd aha güzel olur :D Canlı yayınlardaki gibi mesela bi o kameradan bi o kameradan analatabildim mi

Bu benim yıllık ödevim olacak. Hocam iyi bir şey bekliyor

Sesi almakta da sorun yaşıyorum arka plan seslerini filtrelemek için ii bir programım yok. Bir öneriniz varsa sevinrim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mzyil -- 20 Ekim 2013; 16:26:16 >

• Bilgisayarınıza iki adet fireware(ieee 1394) kartı takabilirseniz, aynı anda iki kameradan da görüntü alabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.