Şimdi Ara

DV KAMERAMI DVD Mİ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BN AMATÖr OLARAK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA HANGİSİ OLDUĞUNA KARAR VEREMDİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM SİZİN FİKİRLERİNİZ NELERDİR??ARTI VE EKSİLERİNİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM...MİNİ DV Mİ MİNİ DVD Mİ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELEKTRO__ -- 22 Kasım 2006; 20:17:42 >

• MİNİ DV deyince aklıma

Sony DCR-HC17E Mini DV Video Kamera harika bi alet
  • DV arkadaşım!! DV,, unutma.....
  • elbette kalite olrak dv
  • bu konular forumda daha önce de tartışılmıştı. arama fasilitesini kullanmanızı öneririm.
  • Ben sony dcr hce40e model bir miniDV kullanıyorum.Geyet memnunum.Şahsen DVD ye kayıt yapan kameraları pek beğenmiyorum.Yani hitap eden müşterisi için çok güzel olabilir.Onun pratikliği ve özellikleri ayrı tabii ki.Ama ben kameramla bir şeyler yapmak istiyorum diyorsan miniDV öneririm.Benim kameramın şimdi başına bişey gelse bu gün gider yine miniDV kasetli kamera alırdım.Bu konuda çok topik açıldı.Arama yaparak oldukça ilginç bilgilere ulaşabilirsin.
    Herşeyden önce önemli olan kullanım amacındır.MiniDV ya da DVD kamera kötüdür diye birşey yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 24 Kasım 2006; 23:32:52 >
  • 27.11.2006 TARİHİYLE KESİNLİKE DV al derim.
  • Arkadaşlar, japonya dan video kamera getirtiyorum. JVC, panasonic, sanyo. İlamlarımı sahibinden.com da fkucuk adıyla görebilirsiniz. Hepsi şu an japonya da en üst modeller. Türkiye piyasasının neredeyse yarı fiyatına satıyorum. Bana fkucuk@hotmail.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

JVC MG505 3ccd 5 mpiksel 30 gb harddiskli vide kamera 1550 YTL
    JVC MC500 3 ccd 5 mpiksel 4 GB microdrive harddisk profesyonel video kamera 1450 YTL
    Sanyo HD1a 5 mpiksel high definition video kamera, cep boyutunda + 4 GB sd kart 1300 YTL
    panasonic s200 3 ccd 3 mpiksel + 4 gb sdhc kartı 1450 YTL
    Canon DC40 4 Mpiksel dvd yazıcılı 1200 YTL

Şu an elimde MC500 ve DC40 mevcut. Diğerlerinden isterseniz 15 gün içinde elinize ulaşır. selamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.