Şimdi Ara

dv5 1210 recovery açılmama acill yardım!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bi yerden vista cd bulabilirsen ham olarak vista yükle.
    Vista taki boot mgr yüklenince belki recovery çalışabilir.
  • hocam xp den recovery i cd ye çekebileceğim bi program varmı acaba_? teşekürler ilgilendiğin için...
    quote:

Orjinalden alıntı: canbrk

Bi yerden vista cd bulabilirsen ham olarak vista yükle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: simena25

hocam xp den recovery i cd ye çekebileceğim bi program varmı acaba_? teşekürler ilgilendiğin için...
    quote:

XP de Acronis 9 programı ile imajını alıp flash bellek veya dvd ye kaydedebilirsin.
  • hocam kastetmek istediğim normalde recover dvd yi yaptığımız programla xp de yapabilirmiyim_? varmıdır böyle bi program acaba
    quote:

quote:

hocam xp den recovery i cd ye çekebileceğim bi program varmı acaba_? teşekürler ilgilendiğin için...
    quote:

XP de Acronis 9 programı ile imajını alıp flash bellek veya dvd ye kaydedebilirsin.

• quote:

hocam kastetmek istediğim normalde recover dvd yi yaptığımız programla xp de yapabilirmiyim_? varmıdır böyle bi program acaba

Bildiğim kadarıyla yok.
  • neyse saglık olsun hocam:)
    quote:

quote:

hocam kastetmek istediğim normalde recover dvd yi yaptığımız programla xp de yapabilirmiyim_? varmıdır böyle bi program acaba

Bildiğim kadarıyla yok.
  • Yabancı sitelerden böyle birşey buldum birkaç kişi bu şekilde recovery çalıştırmış.

1-Başlat>Çalıştır>compmgmt.msc ENTER tuşuna bas
    2-Disk Yönetiminden recovery bölümünü etkin olarak işaretle
    3- Bilgisayarı yeniden başlat.
  • üstadım disk yönetiminde recovery nin olduğu C: sürücüsü sağ tıklayınca etkin bölüm olarak işaretle pasif malesef...tıklanmıyo

quote:

Yabancı sitelerden böyle birşey buldum birkaç kişi bu şekilde recovery çalıştırmış.

1-Başlat>Çalıştır>compmgmt.msc ENTER tuşuna bas
    2-Disk Yönetiminden recovery bölümünü etkin olarak işaretle
    3- Bilgisayarı yeniden başlat.

dv5 1210 recovery açılmama acill yardım!!!!

• Belki Bu program işine yarar.Sonuçta recovery de ikinci bir işletim sistemi olarak görmesi lazım

http://www.forumpaylas.net/program-tanitim-download/3257-resimli-anlatim-easy-bcd-programi-cift-isletim-sistemi-yapmak.html
  • abicim oda olmadı malesef eror NTLDR gibisinden bişey yazıodu...:( denemediğimiz yöntem kalmicak bu gidişle....:) tekrar saol ilgilendiğin için
    quote:

Belki Bu program işine yarar.Sonuçta recovery de ikinci bir işletim sistemi olarak görmesi lazım

http://www.forumpaylas.net/program-tanitim-download/3257-resimli-anlatim-easy-bcd-programi-cift-isletim-sistemi-yapmak.html

• Aslında vista cd bulabilsen olur .
    Ben ilk makinayı aldığımda şöyle birşey yapmıştım. Hdd vistanın kendisiyle bölmeye kalktığımda 100 gb gi oluyordu ben 70 gb gi olsun istiyordum.
    Makinaya xp cd si taktım c: yi sildim tekrar böldüm 70 gb yaptım. Recovery hiç ellemedim. Kalan kısmıda e: olarak yaptım sonra xp kuruluma geçmeden makinayı kapatıp,elimdeki vista cd si ile başlattım ve o 70 gb lık kısma vistayı kurdum.
    Vistayı kurduktan sonra makinayı açılışta boot sırasında vista ve recovery olarak iki seçenek çıkmaya başladı. Hangi işletim sistemi ile başlatmak istiyorsunuz diye.
    Her açılışta soruyordu. Sonra bu iş hoşuma gitmeyince tekrar recovery yaptım ve herşey ilk halini aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemented -- 1 Haziran 2009; 8:51:19 >
  • haklısın hocam bende son çare onu yapmayı düşünüodum, şuan elimde vista yokta geçen indirdiğim windows 7 beta var onunla bi denicem. üstadım bide sürücü harfleri yer değiştirmiş recovery c: 'ye kaymış nasıl düzeltebilirm bi fikrin varmı
    quote:

Aslında vista cd bulabilsen olur .
    Ben ilk makinayı aldığımda şöyle birşey yapmıştım. Hdd vistanın kendisiyle bölmeye kalktığımda 100 gb gi oluyordu ben 70 gb gi olsun istiyordum.
    Makinaya xp cd si taktım c: yi sildim tekrar böldüm 70 gb yaptım. Recovery hiç ellemedim. Kalan kısmıda e: olarak yaptım sonra xp kuruluma geçmeden makinayı kapatıp,elimdeki vista cd si ile başlattım ve o 70 gb lık kısma vistayı kurdum.
    Vistayı kurduktan sonra makinayı açılışta boot sırasında vista ve recovery olarak iki seçenek çıkmaya başladı. Hangi işletim sistemi ile başlatmak istiyorsunuz diye.
    Her açılışta soruyordu. Sonra bu iş hoşuma gitmeyince tekrar recovery yaptım ve herşey ilk halini aldı.

• disk yönetiminden değiştirmek istedğim zaman şöyle bi uyarı verio

dv5 1210 recovery açılmama acill yardım!!!!
  • Partition magic diye bir program belki onla yapabilirsin.
    Ama bence problem yaratmıyorsa şimdilik elleme.Bu recovery olayını çözemezsen denersin.
    Recovery çalışırsa zaten gerek kalmayacak.
    Win7 cd ile bende olacağını düşünüyorum.İnşallah düzelir.
    Recovery 9 gb bölümü orda durup dururken çalıştıramamak insanı deli eder...
    Forumda başka arkadaşlardanda hiç destek gelmiyor buda ilginç. Hiç fikri olan yokmu yani bu konuda?
  • aynen hocam ya win 7 ile bi denicem finallerden sonra.... forumdaki arkadaşların heralde aklına gelebilen bi çözüm olmadığından yardımcı olamadılar
  • bilgisayarım yönet disk yönetimi oradan recovery etkin yaptım oldu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.