Şimdi Ara

Dvb Dream Yeni Uydu Nasıl Eklenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Dvb viever kullanıyorum.Dvb dream da kullanmak istiyorum ama azerspace uydusunu nasıl eklerim bilmiyorum.
    ayrıca diseqc ayarınıda yapamıyorum viewer'da çalışan diswqc dream'da çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 5 Aralık 2016; 20:43:52 >

• Ayarlar,disecqc, disecqc switch tipi v1 veya 2.0 se. sonra hangi çıkışta ise azersat onu ayarla,oldu.
  • Yok hocam DVB wiever harici hiçbirinde diseqc calismiyor aynen bekliyorum yok.Dvb diseqc kullanmak tam bir iskence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deviesin desteklemiyor belki, sticti çoklu seçip b ya da c artk hangisiyse onu ayarlaman lazım.
  • ShadyMM kullanıcısına yanıt
    aynı şekilde yaptım olmadı.belkide uygulama diseqc seçiyordur.Birde buna azersapce uydusunu nasıl eklerim
    bu uydunun .ini dosyası sizde mevcut mu?
  • Kingofsatta dosyaları var her bir uydunun.Uygulama ilk olarak 1.0 da başlar ve diseqc a ya da b falan atamaz,siz atarsınız bunu.

Transporter kısmına 460.ini textini atın sonra devamını zaten söylemiştim bundan başka ayar yok. Devices desteklemeyeceğini sanmıyorum ben hepsini destekliyor sadece bazıları hd lerde açmıyor o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadyMM -- 11 Aralık 2016; 16:47:24 >
  • uydu TPlerinihttp://tr.kingofsat.net/satellites.php indirip dvb dream transponders klasörünün içine at.

hangi kartı kullanıyorsun bilmiorum amahttp://skystar-2.com/dvbplayer-BDA_ALL_108.zip.html deneyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rom11 kullanıcısına yanıt
    everest dvb-s2 hd stream usb tv box

Kullandıgım Tv kartım bu.Wiever ile herhangi birsorun yaşamıyorum.Sadece meraktan deneyeyim dedim ama diseqc ile yapamadım.Deneyeyim bakalım becerebielcekmiyiz
  • bu urunu canak antensizmi kullanıyorsun yoksa canak anten yada internet yada herhangi baska biey gerektiryomu?
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Dvb dream programında üstteki Ayarlar bölümünü tıklayın sonra en altta Diseqc bölümü var oraya tıkladığınızda karşınıza diseqc ayarları adında bir ekran çıkacak bu ekranda gerekli ayarlamaları yapabilirsiniz. Eğer kullandığınız diseqc 4 portlu ise diseqc switch tipi kısmından v1.0 veya v2.0 yazan bölümü seçmelisiniz ardından uydularınız hangi portlarda ise alttaki ekranda v1.0/2.0 diseqc switch yazan yerlerden ayarlayabilirsiniz örneğin; Turksat uydusu disec'te 1.nci portta takılı Azerspace 2.nci, Hotbird 3.ncü Eutelsat W3A 4.ncü portta takılı. Aynı şekilde dvb dream'daki diseqc ayarlamasını yapın. Eğer kullandığınız diseqc 4 porttan fazla ise sadece 4 portta takılı olan uyduları ekleyebilirsiniz diğer uyduları nasıl ekleyeceğimizi bende bilmiyorum bende de 9'lu diseqc var ama dvb dream'da ve dvb viewer'de sadece 4 portta bağlı olan uyduları izleyebiliyorum diğer 4 uydu için progdvb kullanıyorum orda sorun olmadan 8 uyduyuda izleyebiliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dvbdream de Azersat yok, eklemek için ayarlar sonra transporderlar sonra menüde uydular çıkar orada Yeni Ekle de 0460 Azerspace şeklinde ekleme yap, sonra üstteki yorumlardaki gibi tp listesini indir onu dvbdream transporder klasörü içindeki 0460 ın içine frekansları yapıştır, programı aç ve tarat. Güle güle kullan :)
  • Hepinize teşekkür ederim.Uydu kablosundan su sızması sonucu cihazın tuneri yanarak mefta oldu 2 hafta önce.Bende evdeki dandik yumatu Wihi hdmı üzerinden bağladım kullanıyorum.
    Dahada bu tip cihaz kullanmam ayar ediyordu beni aldığımdan beri.
    Konu kalsın belki birgün birinin İşine yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 12 Ocak 2017; 21:6:39 >
  • Güncel 420.ini dosyasını nerden bulabilirim dvbdream 2.6 kullanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ini dosyasini king of sat 'tan indrirebilirsin.

Fakat güncel liste aramaya gerek yok.bence...

Çünkü *.ini dosyasini açip, içini düzenleyebilirsin. Güncel frekans listesine de flysat 'tan ulaşabilirsin.

Ayrica ini dosyasi içi elle düzenlenince, listede sadece canli frekanslar olacaği için, uydu tarama süresi kisalmaktadir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.