DVB-S2 kısaca anladığım kadarıyla HDTV yayın için kullanılacak sistem bu ve araştırdığım kadarıyla PCI kart olarak çıkmış almanya fiyatı 190 avro, bu kart Athlon 64 dual core ve min 1 gb ram istiyor bu konu hakkında net bilgileri olan ve destekleyen kartlar ve HDTV yayınları PC lerimizi MCE yaparak HD ready bir TV den izlemek için çizilecek yollar hakkında bilgiler yazabilirmiyiz.
HDTV yayın için eğer PCI kart ise söz konusu olan, elbette donanım iyi olacak. yazılanlar doğru ama benim sistemde de çalışıyor. yeterki uygunprogram ve .grf dosyası olsun
768 RAM'de zaten ii çalışır ama bazı sistemlerde aynı RAM'le işlem yaparken makine kasar ve donuk donuk gelir görüntü bende var bikaç tane HDTV örneği görüntü ve ses kalitesi gerçekten muhteşem
sistem neakdar iyi olursa okadar iyi su an ss2.6c versiyonu var ve izlenebiliyor 2500athlon ve 1gb ram var. yanlız bazı konularda HDTV ozellikle appleın sitesiddeki fargmnalarda sorun cıkarıyor benim islemci..
bende de 1 GB RAM var intel pentium4 2.66 ghz var hdtv'de makine çok kasıyor, intten indirdiğim film fragmanları ve ürün reklamlarını izlerkende böyle maalesef
evet almanyada bir kart buldum 190 € civarında bu kartı yapıyorlar fakat hardwarre olarak bir halt yok sanırım çünkü PC den bukadar özellik istiyorsa sırtını PC ye dayadığı apaçık kart çok yeni olduğundan forumlarda pek bir şey yok, benim niyetim aslında evdeki PC mi MCE haline getirmek istiyorum ve bu kart PC'ye fazla yüklenmese desteklediği format önümüzdeki yıllarda olmazsa olmaz bir yayın formatı olucağı için getirtecektim, DVB-S2 tv kartları ile ilgili bilgisi olan fazla kişide yok sanırım bakalım bir yolunu bulucaz artık..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme