Bildirim
dvb t2 usb tuner kurulumu yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ülkede t2 yayın yok ki hocam yanlış bilmiyorsam. -
doğrudur ustam nede olsa teknolojiyi en son kullanan ülkeyiz -
Maalesef ülkemizde dvb+t2 yayın başlamadı ihale iptal oldu.
Şimdilik radio ile idare edebilirsiniz.
Öncelikle istambul da tv kulesi dikiliyor o bitecek (bıtıme az kaldı denıyor)
Tum turkıyede 6000 verici yenılecek sonra ıhale yapılıp frekans verılecek 33 tv kanalı ızlenebılecek.
Fakat bu sureçte 5g çıkar bu dvb+t2 ve dab radıo işi yalan olur burası turkıye 2004 yılından bu yana karasal dıgıtal yayın tartışılıyor :) -
merhaba arkadaşlar konuyu tekrar hortlatalım diyaceğim fakat halen Türkiyede dvb+t2 yayınları başladımı acaba ? -
şu an dvbt2 yayınlarının k.çamlıca yeni tvradyo tv kulesinden başlaması bile bir muamma ki siz rizeden bahsetmişsiniz yıllar sonra belki gelir ben zannetmiyorum geleceğini ama bu arada gelse bile yeni format hevc h.265 dir ki elinizdeki aleti çöpe atabilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: yamali53
merhaba arkadaşlar konuyu tekrar hortlatalım diyaceğim fakat halen Türkiyede dvb+t2 yayınları başladımı acaba ? -
Haklısınız çöp oldu alet elimizde kaldı 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamali53 -- 19 Kasım 2019; 7:13:53 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba Cihaz hala elinizde duruyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ustam depoda biryerde duruyor enson radyo kanallarını çekiyordu ama tv yayınları başlamadı sanırım Türkiye'de
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Cevabınız için teşekkürler siz PM atım mesaj kutunuza
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X