merhaba; kubuntu/kernel 2.6.12 ve KDE 3.5.2 sistemimde skystar2 dvb kart kullanıyorum bttv ve diğer sürücüler kurulu.zaten kaffein ile ekstra bir çaba harcamadan sadece lnb ayarları ve kanal taraması ile (pardon birde TURSKAT için gerekli frekans listesini değiştirerek) yayınları oldukça iyi bir şekilde seyredebiliyorum ama xavtv xdtv ile yayın alamıyorum şu şekilde bir hata alıyorum; *********** Warning: Cannot convert string "black" to type Pixmap *** AUDIO DEVICE TYPE = alsa driver is not v4l2 v4l: cant't open /dev/vbi0 for reading, No such file or directory v4l: device /dev/video0 does not support overlay! WARNING: overlay mode disabled v4l: mmap()'ed buffer size = 0x258010 Checking device palette capabilities: rgb16(565) rgb24 rgb32 yuv420p
Program received signal SIGABRT, Aborted. [Switching to Thread -1217783232 (LWP 10320)] 0xffffe410 in __kernel_vsyscall () ************ /dev/vbi normalde /dev/vbi0'a bağlantılı ben bunu /dev/dvb/adapter0/video0 a bağladığımda xdtv en azında arayüzü açılıyor ama yinede ne xavtv nede xdtv ile tv yayını alamıyorum.önerileriniz varsa iletirseniz sevinirim.
bilgisayarımda mandrake kurulu fly tv kartı ile xawtv den net bir şekilde kanalları seyredebiliyorum tek sorun aporlor kablosunu linuxta tv izleyeceğim zaman tv kartına direk bağlamak zorunda olmam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme