Şimdi Ara

DVD arşivi yapmaya değer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dvd'yi boşver. Al bir tane 2 yada 4 tb'lik harddisk doldur içini bluray riplerle, sistemin varsa 1080p x265 ripler efsane, psa yapıyor ama linkleri çabuk kırılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada yüzünden soğuduğum mevzu

eskiden, daha önce izleyip sevdiğim filmleri, bilim kurgu filmlerini, klasik kült filmleri, ve en ucuz filmler arasından beğendiğim filmleri netten sürekli alırdım ama bu hb dışı satıcılar beni sinir ederdi. misal filmin açıklama kısmında Türkçe dublaj yazdığı halde Türkçe dublaj olmazdı. yada kargolar ayrı ayrı yerlerden ve şehirlerden geldiği için zırt pırt kargo gelirdi. halbuki hb eskiden ne güzeldi, dutluktu, üzüm bağları vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 1 Temmuz 2019; 18:23:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Golden Unsullied

Dvd'yi boşver. Al bir tane 2 yada 4 tb'lik harddisk doldur içini bluray riplerle, sistemin varsa 1080p x265 ripler efsane, psa yapıyor ama linkleri çabuk kırılıyor.
    DVD'nin olayı başka
    özel bölümler olsun, yapım hikayeleri olsun, çıkartılmış sahneler olsun, dil seçenekleri olsun, sevdiğin kült bi filmin koleksiyonerler için extralı özel versiyonları olsun, bazen yönetmenin ve oyuncuların söyleşileri olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 1 Temmuz 2019; 18:29:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ay düzenli olarak alıyorum bende elimden geldiği kadar. DVD candır. Maksat vakit geçiyor; benim için hobi. Birde ikinci el alıyorum. Burayı tavsiye ederim Facebook'ta "Film Koleksiyoncuları (4K, BLU-RAY, DVD, VCD, LD, Betamax, VHS, 8 ve 16mm)"
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.