Şimdi Ara

DVD - BluRay Film ve Dizi Cover Paylaşımı ! Sadece Paylaşım. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
4
Favori
32.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta maxiden 27mm cover için resim siparişi verdim. Basılan kağıt kaliteliydi ancak baskı kalitesine hiç özen gösterilmemişti. Coverdaki renklerin bi kısmı dağılmış. 3-4 coverda da yeşil çizgi vardı şerit halinde. Sanırım hızlı çıktı almışlar ya da kartuşlar bitmek üzereydi. Biraz daha dikkatli olmasını beklerdim. Yine hiç yoktan iyiydi.

CustomManiac film ve dizi üzerine. Ben bunun gibi olupda pc oyun coverı üzerine bu kadar kapsamlı ve kaliteli cover yapan site arıyorum. Free olanlar hep scanned olduğu için güzel durmuyor. Bildiğiniz bir site varmıdır?
  • Arkadaşlar ilk sayfalarda Cover sitesi fikri konuşulmuş, eğer ilgi gösterecekseniz.www.siteadi.com şeklinde bir site kurabilirim. Dediğiniz gibi herkes kendi bölümünün moderatörü olur, sorular bölümü vs. yapabiliriz. Eğer istiyorsanız, bu tür bir site açmak benim için uzun bir iş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Arkadaşlar ilk sayfalarda Cover sitesi fikri konuşulmuş, eğer ilgi gösterecekseniz.www.siteadi.com şeklinde bir site kurabilirim. Dediğiniz gibi herkes kendi bölümünün moderatörü olur, sorular bölümü vs. yapabiliriz. Eğer istiyorsanız, bu tür bir site açmak benim için uzun bir iş değil.

senin için zor değilse deneyebiliriz aslında
  • Beyler artık Spartacus: Blood And Sand dizisi içinde kaliteli coverları bekliyoruz burda sezon finali bitti ilk sezon için güzel bir cover bekliyoruz:D
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Hepinize selamlar. Çok büyük uğraşlar sonunda bulamadım ve vazgeçmiştim ki bu siteyi şans eseri buldum. Pardon daha dorusu siteyi biliyodum da bu sayfayı bilmiyodum. Bütün sayfaları okudum. Öncelikle bu emeğiniz bir teşekkürden çok daha fazlasını hakediyor buna emin olun.

ceyhun187 ustanın deviill üstadın paylaştıkları Coverların bir çoğunu indirdim. Onlara çok çok teşekkür ediyorum. Ellerine yüreklerine sağlık onların. Aradığım Coverları bulamadım ama olsun. Gerçekten bu kadar güzel bir iş yaptığınız için saolun. Elleriniz dert görmesin. Bende sizlerin açıklarını kapamak için coverlarımı upload etmek istedim ilk başta ama ilerledikçe mesajları coverları gördükçe dedim yok bunlar beni aşmış.. Bendeki üç beş coverin katı var burda. Çok faydalandım hemen hemen hepsini indirdim. Çok çok teşekkür ediyorum.. ceyhun187 ve deviill üstatlara..

Son olarak bende The 24 7 sezon Cover'ı var. Güzellerde hatta. Upload etmeyi pek beceremem. İhtiyacı olan biri varsa yardımcı olurum ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffati -- 17 Nisan 2010; 13:51:33 >

• Arkadaşlar ben anime arşivim için coverlar arıyorum. Böyle bol seçenek nerede bulabilirim ? Ve forumde cover çalışmaları yapan arkadaşlar anime'ler üzerine bi planınız var mı?
  • Guncel dızılerden.

spartacus
    v1 27mm
     DVD - BluRay Film ve Dizi Cover Paylaşımı ! Sadece Paylaşım.
    v2 27mm

the pacific
    v1 31mm

• ceyhun sonunda aramıza döndün
  • arkadaslar ben bu cover işine yeni basladım bi kac cover ayarladım bunları bastıracam ama ANKARA DA oturan varsa bu coverları nerde bastırıyosunuz bi yardım eder misiniz ? ben ankara kecioren de oturuyom bizim burda bi tane ozalit kırtasiye diye bi yer var da sokak arasında orda bastırsam guzel basarlar mı acaba siz nerde bastırıyosunuz yazarsanız sevinirim
    bu mesjı diger konuyada yazdım ama kimse cevaplamadı bi yardı arkadaslar
  • Arkadaşlar coverlar niye hep 27mm?
    Lost arşivleyeyim desem bluray 720p olarak sezon 1-2-3 falan 12 DVD'lik
    Fringe için de aynısı geçerli.
    12'li ise 38mm.
    27 yapmanızın sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissedCall

Arkadaşlar coverlar niye hep 27mm?
    Lost arşivleyeyim desem bluray 720p olarak sezon 1-2-3 falan 12 DVD'lik
    Fringe için de aynısı geçerli.
    12'li ise 38mm.
    27 yapmanızın sebebi nedir?

Bazı arkadaşlar duallayer atıyor ondan olabilir. Şayet bende de öyle ilk 3 sezon 12 dvd hatta. 11 dvd + 1duallayer. 12lik kutulara sığdırmak için. İşin sıkıntısı şuki. Cover sırtını ayarlamak uzun iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amigo_1106

PRISON BREAK (kendi kullandigim cover set, biraz degistirdim ) (Spine 21mm)

http://rapid share.com/files/353059290/Prison_Break_cover_set.rar

arkadaslar bu coverların linki olmus de elinde olan upload edebilir mi?

• Beyler Rica Etsem Lost sezonlarını biri ekleyebilir mi ?
  • Merhaba arkadaşlar çoktan beri ara vermiştim cover yapımına.Sizlerle birlikte olamadım k.bakmayın.Bu hafta biraz boşum o yüzden bikaç program coverı yapıp burda paylaşacam.Dedim ki bu proram coverı neden cover yapmakta kullandığımız programın coverı olmasın.Photoshop serilerinin paket coverlarını yapıp paylaşacam bu hafta hazır olur hepsi.Ufak bi önizleme vereyim...

Şimdilik iyi forumlar herkese...

• quote:

Orijinalden alıntı: s_m_x

quote:

http://rapid share.com/files/386381804/Prison_Break_coverl_set.rar

• slm arkadaşlar bir kaç gün önce hard diskim bozulduğundan bütün arşiv çalışmalarımı kaybettim.
    kaldığım yerden devam edebilmem için üzerinde çalıştığım psd template kalıp dosyama ihtiyacım var bu bölümde paylaşmıştım ama link ölü olduğundan çekemiyorum
    ceyhun187 VeRMİNaaRD arkadaşlarımın isteği üzerine paylaşmıştım eğer elinizde varsa bi şekilde bana yollarsanız çok sevinirim
    şimdiden teşekkürler arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkankm

slm arkadaşlar bir kaç gün önce hard diskim bozulduğundan bütün arşiv çalışmalarımı kaybettim.
    kaldığım yerden devam edebilmem için üzerinde çalıştığım psd template kalıp dosyama ihtiyacım var bu bölümde paylaşmıştım ama link ölü olduğundan çekemiyorum
    ceyhun187 VeRMİNaaRD arkadaşlarımın isteği üzerine paylaşmıştım eğer elinizde varsa bi şekilde bana yollarsanız çok sevinirim
    şimdiden teşekkürler arkadaşlar

quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

çalışmaların duruyo ama template flash diskimdeydi 3 gün önce dersanenin bilgisayarından virüs girdiği için biçimlendirmek zorunda kaldım silindi bugün bilgisayara yeni girebildim senden onu isteyecektim çok kötü oldu şimdi çalışmalarını atsam yeniden hazırlayamazmısın ki

• quote:

quote:

quote:

tesekkurler arkadasim biri soyle guzel bi lost coverlarini paylassa super olacak valla bakmadigim site kalmadi guzel bi lost coveri bulamadim bulduklarimda 6 sezonun hepsi yok biri kendi kullandigi coverlari paylasirsa cok sevinirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

tesekkurler arkadasim biri soyle guzel bi lost coverlarini paylassa super olacak valla bakmadigim site kalmadi guzel bi lost coveri bulamadim bulduklarimda 6 sezonun hepsi yok biri kendi kullandigi coverlari paylasirsa cok sevinirim

dizi bittiten sora 2 hafta içinde taurugraphics 6. sezonu yayınlar ozaman güzel bi setin olmuş olur

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.