Şimdi Ara

DVD - DIVX Player Oynatıcı Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gece saat 3 ve ben Voxline dan tutun da Sabre, Hometech e kadar bir sürü divx player ı ayrı ayrı okudum ve sonunda şunu anladım, kafam ciddi bir şekilde karıştı. Dün ses sistemimi değiştirip Logitech Z5500 e almaya karar verdim. Onun yanına da bugün DVD player bakayım dedim ama sonunda uykusuz bir gece yaşıyorum şu an. Hepinizden bu konu hakkında yardım istiyorum. USB den rahatlıkla okuyabilecek, mümkünse HDMI bağlantısı olan ve de altyazılarda bana problem yaşatmıyacak bir DVD - Divx player önerir misiniz? Bunun neden seçmem gerektiğini de yazarsanız çok sevinirim.

Saygılar,
    wiiloco

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiiloco -- 11 Ağustos 2008; 3:11:18 >

• Biraz bekleyebilirseniz Pioneer DV-410 Modeli gelecek tr ye ... hem HDMI hem USB girişli ayrıca usb den mpeg4 leri izleme şansınvar ayrıca HDMI girişinden gelen görüntüyü 576 dan 1080 e kadar yükseltme imkanı sunuyor ..
  • Cevaplar için saolun.

PHILIPS DVP 5980/12 e şimdi baktım. USb sorunu varmış sanırım. 2.0 ı desteklemiyormuş ve de takılma yapıyormuş. Şikayetçi olan insanlar var.

Panasonic in artıları ve eksileri nelerdir acaba? Olmadı eski voxline bi şey alıp idareten kullanayım mı bunlar çıkana kadar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0sedan

Biraz bekleyebilirseniz Pioneer DV-410 Modeli gelecek tr ye ... hem HDMI hem USB girişli ayrıca usb den mpeg4 leri izleme şansınvar ayrıca HDMI girişinden gelen görüntüyü 576 dan 1080 e kadar yükseltme imkanı sunuyor ..

DV-410'un çıkış tarihi ve fiyatı belli mi
  • usb 2.0 destekleyen player Philips piyasaya sürüyor yakında. 1080p HD player ve HDMI fln da var. bunun dışında bu desteği sunabilen cihaz zaten yok. ayrıca gerek de yok. sadece veri okuyacak buna yazma kopyalama işlemi yapmayacaksın ki. usb hdd ile biraz bir yavaşlık oluyor ama buda büyük bir kayıp değil. ben LG DV392 kullanıyorum philips e yaşanan hiçbir problem bunda yok ama bazı ufak tefek eksikleri de var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.