Şimdi Ara

DVD ile Ses sistemi uyumsuzluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni 2+1 ses sistemi aldım ve çıkışı 2 li coaxial.
    Evde ki DVD oynatıcının ise Right - Left 2 adet stereo ses çıkışı var araya bir parça koyarak nasıl bağlayabilirim ikisini?

3.5 mm stereo jacktan 2 li coaxial a dönüştürücü bulamıyorum hiç bir yerde. En sonunda ben oturup yapacağım bu konuda devre vs. bilgi verebilecek var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rappermcs -- 7 Mayıs 2007; 9:48:07 >

• Merhaba

Bende Goldmaster D900 dvd player var. Dvd izlerken 5.1 ses sisteminden çok güzel ses alıyorum. Yalnız vcd izlerken sadece ön sağ ve ön soldan ses geliyor subwofer danda ses alamıyorum. Vcd izlerken 5.1 ses sisteminden ses alamazmıyım . Daha önce VCD player kullanıyordum ve 5.1 ses sitemindeki bütün speaker lardan ses geliyordu subwoferde dahil. Şu an DVD player da VCD izlerken düzgün ses alamıyorum. Ne yapmam gerekiyor bilen varsa anlatsın lütfen. Teşekkür ediyorum
  • Arkadaşlar DVD Playerlerde koaksial ve optik çıkışı olması lazım hatta bazı DVD playerlerde 6+1 coaxial çıkış dahi bulunmaktadır. Burada sorun Anfi tercihi veya subvofer( Aktif) tercihidirir. Anolak anfilere stero veya kodu çözülmüş 6+1 boğlayabilirsin subvofere stero olarak bağlayarak o prolojik yaparak 2+1, 5+1 yapar. Stero sesleri tam (5+1 veya 6+1) yapmak için anfinin prolojik II veya neo 6 yı desteklemesi lazım bağlantıda optik olması gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.