Şimdi Ara

DVD PLAYER KOMPONENT BAĞLANTI SİYAH BEYAZ; ÜSTADLARDAN YARDIM BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim bir sorunum var lg dvd ses sistemim var komponent çıkışı yok ama scart çıkışı var ondan bir ucu scart bir ucu 3 lü rca thomson kablo aldım toshiba 32c3500 lcd tv e bağladım ancak görüntü siyah beyaz çıktı ntsc ,pal yaptım düzelmedi
    bir de minton dvd playera bağladım onun ayrı yuv girişi var fakat o da siyah beyaz gösterdi ntsc ,pal yaptım sonuç değişmedi sorun nerde acaba sizce ?

• sorun çevirici ara kabloda.. Sizin aldığınız ara kablo muhtemelen scart'tan component'e değil, composite video ve sağ sol ses çıkışına çıkış veriyor..
  • lg de scart çıkışın component mi komposit mi verileceği ile ilgili bir ayar da olabilir..
  • Arkadaşım önce sorunu adım adım çözelim öncelikle lg dvd ses sisteminde bulunan dvd nin scart çıkışını normal scart girişi olan bir televizyona bağlayıp denedin mi? normal televizyonda renkli gösteriyor mu? yani cihazında ya da ayarlarında bir problem olmasın? normal tv de bir problem yok da, görüntüyü lcd tv ye verdiğinde problem çıkıyorsa muhtemelen kullanmış olduğun scarttan rca a ya çeviren kablonda bir sorun olabilir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.