arkadaşlar dvd-divx player almak istiyorum.dün bir dergide bir test okudum.goldmaster d919 u birinci secmişler.bu ürünü almayı düşünüyorum.acaba sizce nasıl bir secim olur?veyahut buna bir alternatif sunabilir misiniz?şimdiden teşekkürler...
dedeiğiniz ürünün fiyatını bilmiyorum hangi aralıkta bi dvd player aradığınızı da bilmiyoruym ama ben minton 1308 aldım 4 gün önce..59,90 a...cok güzel...kumanda sorununu da cözmüşler..yukarıya asagıya arkaya nereye tutarsan tut cekiyor..hiç teklemedi daha ....
Dostlarım bende hiç bir yazılım yüklemeden alt yazısı büyük okunaklı olan usb girişi olan bir player arıyorum..Tavsiyesi olan varsa ve söylerse sevinirim.
yokmu yardımcı olcak kimse
pioneer DV-400 konusunun en iyi playerı daha iyisi yine pioneer DV-600
Main Features DV-400V-K Plays DVD-Video, DVD-R/-R, DL/-RW, DVD+R/+R, DL/+RW SVCD, VCD CD, CD-R/RW DivX, WMV movie files MP3, WMA music files JPEG photo's
Terminals 1 x HDMI output, 1 x USB (front-in), 1 x Euro-SCART, 1 x Component out, 1 x Coaxial out
Audio Features DV-400V-K 96 kHz/24-bit D/A Converter Yes
DSP Modes Rock, Pop, Live, Dance, Techno, Classic, Default
Dynamic Range Control Yes
Virtual Surround Yes
Dialogue Yes
Total Harmonic Distortion 0,0065%
Frequency Response 4 Hz t0 44 k Hz
Signal-to-Noise Ratio 115 dB
Dynamic Range 88 dB
Video Features DV-400V-K PureCinema Progressive Scan: PAL/NTSC Yes
Video Signal D/A Converter 108MHz / 12-bit
I/P Simultaneous Output Yes
Video Adjust Yes
Terminals DV-400V-K Input Terminals 1 x RGB Euro-SCART, 1 x USB (front-in)
Output Terminals 1 x HDMI (scaling to 1080p), 1 x component video, 1 x coaxial
Miscellaneous DV-400V-K Remote Control Unit Yes
Auto Power-Off Yes
Power Requirements AC 220 - 240V, 50/60 Hz
Tabi bide 100 ytl civarı bir player olsun
Civarından ise sorun yok 199 ytl peşin fiyatı... veya LG dv 298 olabilir 150 ytl peşin
quote:
Orjinalden alıntı: REM1903
Tabi bide 100 ytl civarı bir player olsun
abi dalga mı geçiosun ya
Tamam türkçeyi iyi kullanamadık o zaman..100 ytl ye kadar bir player arıyorum...
abicim ozaman kipa mağazalarından birisine git 48 ytl ye sana teneke bir kutu ve istediğin herşeyde üzerinde var...ama markası aklımda kalmamış selamlar...
quote:
Orjinalden alıntı: REM1903
abi dalga mı geçiosun ya
Tamam türkçeyi iyi kullanamadık o zaman..100 ytl ye kadar bir player arıyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: meto26
arkadaşlar dvd-divx player almak istiyorum.dün bir dergide bir test okudum.goldmaster d919 u birinci secmişler.bu ürünü almayı düşünüyorum.acaba sizce nasıl bir secim olur?veyahut buna bir alternatif sunabilir misiniz?şimdiden teşekkürler...
Bahsettiğin cihaz 110-120 ytl arasında. Darty lerde kampanya kartlarına 10 veya 12 taksit yapıyorlar. Cihazda yok yok. VGA çıkış bile koymuşlar. Sadece HDMI yok. Bunu gözardı edebiliyorsan mutlaka al derim. USB ve kart okuyucu bile var.
Aklını karıştırmak istemem ama Vestel yeni bir ürün çıkarttı. 6700 DVD DivX player. HDMI var. 5.1 Dolby Digital çıkışlar var. Component var. Composite var. USB ve kart okuyucu var. Hatta USB ye kayıt bile yapabiliyor DVD Player. Dün akşam Vestel mağazalarında inceledim. Gerçekten gözüm kaldı. Çok hoş bir kasası var. Siyah . Albenisi yüksek bir ürün. Fiyatı goldmastere göre biraz yüksek tabii. peşin 160 YTL. Kredi kartına 12 taksitle 180 YTL ye satılıyor. Ama marka bir ürün. Kullananlar altyazıların büyük ve okunaklı olduğunu söylüyor.
ARKADAŞLAR SİZE TAVSİYE EDEBİLECEĞİM HAİER N856 DVD DVX PLAYER KART GİRİŞİ VE USB GİRİŞİ VAR VE SORUNSUZ ÇALIŞIYOR HAİER AMERİKADA DA SATAN Bİ ÜRÜN KİPALARDA ŞU ARALAR İNDİRİMDE 48 YTL ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM
Sunny sny-4002 usb li almaya yakınım...İncelediğim playerlarda en iisi bu gibi gözüküyor..
1 hafta önce minton 1307 aldım ben, elimdeki filmleri sorunsuz çalıştırdı, altyazıda küçüklük haricinde hiçbir problem yaşamadım. altyazı sorununu bi arkadaşımızın verdiği AVIAddXSubs programı ile çözdüm, şimdilik memnunum...
geçende bim e 79 ytl ye philips dvd dvix player geldi gerçekten kaliteli ve 79 ytl di ama 5 dk içinde bitti yaklaşık 20 adet getirmişlerdi param olsa alırıdım valla çok ucuzda ama tavsiyem sony nin 139 ytl lik bir dvd si vardı onu alın çok kalite birşey belki pıoneer kadar olmasada birde aklınızda bulunsun dünyanın en iyi dvd oynatıcı markası harman kardon durve çok pahallıdır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme