Şimdi Ara

Dvd Player tavsiyesi max 200 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimde yeni aldığım 32 inç samsung full hd bi monitör var. Bunun yanına film izlemek için evime bir dvd player almak istiyorum. Evimde ps3 bulunmakta bu yüzden eve blu ray almak parayı çöpe atmak olucak, bundan dolayı blu ray almıcam. Alıcağım ürünün korsan dvdleri ve orjinal dvdleri, altyazıları sorunsuz bi şekilde çalıştırmasını istiyorum. Hd dvd playermi yoksa geniş yelpaze format destekleyen hdmı çıkışlı üst performans düzeyli bi dvd playermi alıcam karar veremedim. Yardım edicek kişiler önereceği ürünü neden önerdiğini, yukarıda yazdıklarım ve onların haricinde bi sorunları olup olmadığını ve olumlu yanlarını yazarsa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DontTeaty -- 2 Şubat 2009; 16:32:12 >

• .....
  • merhablar ben size samsung dvd 1080pk modelini tevsiye ederim kendim kullanıyorum ve cok memnum fiyatı 169 ytl civarı olması lazım
    tv de samsung oldugundan anynet baglantısınıda kullanabilirisiniz forumda baya bir incelemesi var arayıp bulabilirisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ ICEMAN -- 2 Şubat 2009; 19:57:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 TL'ye laptop önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    20000 TL Notebook Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.