Şimdi Ara

Dvd-r sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar soyle bi sorunum var dvd-r a guc gelmediğini gordum kablolari vs kontrol ettim sorun devam etti sonra bilgisayarciya götürdüm bana dvdr yandigini söyledi dvdr degistirdik yeni taktik hicbir sorun olmadi taki 1 ay sonraya kadar 1 ay sonra yine ayni sorun ortaya çıktı dvdr yine yandi bilgisayarciya goturdum yanmis dedi bu ve birsey yapamayacağını soyledi ne yapmam lazim nr sorunu var Bilgisayarımın not: bundan 2 ay oncesi kadar soyle bisey oldu bilgisayarda elektrik voltaji dustu bilgisayar kendi kendine aciliyordu ve ekrana goruntu gelmiyordu en az 5-6 kez oldu ve fanlar cok yavas dönüyordu bu sırada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güç kaynagını degiştir bence zaman kaybetmeden.Büyük ihtimal voltaj düsmesi sırasında güç kaynagı hasar gördü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwedxz

güç kaynagını degiştir bence zaman kaybetmeden.Büyük ihtimal voltaj düsmesi sırasında güç kaynagı hasar gördü.

Cevap icin Teşekkürler peki baska bi ariza meydana gelirmi bilgisayarda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Quick Hitchhiker

quote:

güç kaynagını degiştir bence zaman kaybetmeden.Büyük ihtimal voltaj düsmesi sırasında güç kaynagı hasar gördü.

eger güç kaynagı arızalı ise bu zamana kadar sanslıymıssın.Sorun güç kaynagında ise anakart bile ucabilir.Ancak önemli olan sorunun kaynagını bulmak.Güç kaynagıda olmayabilir bu.Dvd-r durduk yere mi yandı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quick Hitchhiker

quote:

eger güç kaynagı arızalı ise bu zamana kadar sanslıymıssın.Sorun güç kaynagında ise anakart bile ucabilir.Ancak önemli olan sorunun kaynagını bulmak.Güç kaynagıda olmayabilir bu.Dvd-r durduk yere mi yandı?

Durduk yere diyebiliriz önceki gün çalışan cihaz ertesi gün yandı alali 1 ay oldu verdigim paraya yazık acaba sorun nerde

• Voltaj düşmesinde anakartın'da zarar görmüş olabilir bilgine
  • Quick Hitchhiker kullanıcısına yanıt
    elektrik falan gitti mi bu süre zarfında?veya buna benzer olaylar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: private_dawn

Voltaj düşmesinde anakartın'da zarar görmüş olabilir bilgine

Vay benim halime iyi bir bilgisayarciya göstermek lazim o zaman anca orda anlaşılır

• quote:

elektrik falan gitti mi bu süre zarfında?veya buna benzer olaylar.

Evet gitti hatta oyun oynarken

ozaman elektrik gitmesi ani voltaj düsmesine sebep olmuştur.Bundan dolayıda dvd-r yanmıştır.Anakart zarar görmedigi için sanslısın bence :)
  • quote:

ozaman elektrik gitmesi ani voltaj düsmesine sebep olmuştur.Bundan dolayıda dvd-r yanmıştır.Anakart zarar görmedigi için sanslısın bence :)

2 kere yandi dvdr simdi gidip alsam yenisini yine yanarsa diye korkuyorum

ben önce güç kaynagını kontrol ettir.yada yanık vs kokusu var mı bak bi kendin
  • quote:

ben önce güç kaynagını kontrol ettir.yada yanık vs kokusu var mı bak bi kendin

Cevapların için teşekkürler bos vaktimde gidicem bilgisayarciya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.