Şimdi Ara

....Dvd rom okuma hatası yardım....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. sizden şu konuda yardım isteyecektim.
    geçen gün 5 tane dvd oyun aldım. eve geldim. bu arada dvdrom LG ve yeni sayılır pek kullanmamıstım.
    neyse yüklemek için bitanesini çıkarttım. The Godfather oyununu attım dvd roma setup dedim. yükleme rutin olarak başladı. belirli bir yere kadar yükledi ve şu hatayı verdi. "data error: cyclic redundancy chech". neyse heralde dvd hatalı yazılmıştır dedim. ghost recon advanced warfighter oyununu attım dvd ye. buda aynı hatayı verdi. davincinmin şifresi oyununu attım oda aynı hatayı verdi. sonra fifa 06 World cup oyununu attım dvd ye. oda aynı hatayı verdi. sadece condemned oyununu yükleyip oynayabildim.

SORULAR

1-bu hata neden oluşur?
    2- hata bilgisayarımdan mı yoksa dvdlerden mi kaynaklanıyor?
    3- dvd leri değiştireceğim bu gun ve aynı hata ile karşılaşırsam ne yapmalıyım?
    4- daha önce quake4,fear,condemned gibi oyunları sorunsuz oynarken şimdi bu dvd ler neden böyle sorun yapabilir?

çok teşekkür ederim şimdiden.
    kendinize iyi bakın.

• DVDrom lar dvd okurken sorun çıkartabilir gayet normal. okuttuğun dvdlerin markalarında dikkat et yazarken olduğu gibi okurkende dvd seçebilir cihaz.

Eğer her dvdde aynı sorunu yaparsa yeni cihaz garantiye vermen yerinde olur
  • Bunun nedenini kesin larak öğrenebilmen için başka bir dvd rom veya rw'de denemelisin oyunları..Onlar da okumuyorsa sıkıntı medyadadır..Ama dvdlerin medya seçmesi sık görülen bir olay...
  • Bazı dvd ler marka seçiyor.Bazıları kopyaya karşı korulamı oluyor.Lg kopya korumalı değil fakat marka seçiyor olabilir.Çünkü bazı dvd media lar okuma kafasına zarar verebiliyor.

Garantisi varsa vermeni tavsiye ederim.
  • ya arkadaslar bendee fear oyunun cd lerii varr kurdumm yanlızz şifree istiyoo şifresii bendee yokk lutfen yardımcıı oluuuuunnnnnnnn cokk acılllllllllllllllll
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.