Sorunumu özetle şöyle ifade edeyim bilgisayarıma takılı 2 adet DVD-RW cihazım var şimdiye kadar 16x ile ikisindede full dolu bir dvd yi yazdırmam 8-9 dakika civarında bir zaman diliminde tamamlanırdı son 4 gündür herşeyi denememe rağmen bu süre 1 saatin altına inmiyor bios update yaptım bilgisayara format attım bütün sürücülerin en güncel versiyonlarını yükledim bilgisayarımdaki dvd-rw ların markaları birbirlerinden farklıdır farklı marka dvd medyalarını denedim sonuç asla değişmiyor kullandığım programlar assompo burning studio 12-14 power 2 go 8 - 9 nero 10-11-12 hepsinde sonuç aynı dvd yazma süresi 1 saat ancak ilginç bir şekilde windowsun kendi disk yazma özelliğini kullandığımda işlem 7 dakika içerisinde tamamlanıyor lütfen biri yardımcı olsun
programlar güvenlik duvarıyla falan çakışıyor olabilir. w8 mi kurulu ?
Bütün ayarları kontrol ettim bilgisayarda kurulu olan windows 7 professional orjilan lisanslı sürümü ayrıca yinel isanslı kaspersky internet security kullanıyordum formattan sonra onuda yüklemedim kullandığım programlara gelince power 2 go 8 lisanslı diğerlerini ise deneme amaçlı kurdum ancak hepsi aynı şeyi yaptı tamamen bir anda oldu yani bir önceki gün sorun yokken bir sonraki gün dvd yazdırma sürem 1 saate çıktı yanlız az önce birşeye dikkat ettim programlarda dvd yazdırırken kullandıkları ram miktarları ortalama 180mb civarında sabitleniyor mesela assompo burning studio 184.54 mb ta sabitleniyor ve hiçbir şekilde kb lık oynama dahi olmuyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme