Şimdi Ara

DVD-RW de LG mİ?? ASUS mu?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben ASUS diyorum
  • dostum ımzamda da gordugun gıbı asus kullanıyorum suana kadar hiçbır sorun yasamadım tavsıye edebılırım
  • lg kullanıyorum okumada yazmada bir sorun yasamadım
    kotu medyalara dusuk hızla yazdım hep
    hiçbir sorun olmadı hatta butun dvd playerler (vestel,beko,sierra)
    okudu eski bir toshiba notebook vardı oda yazdıgı dvdleri okudu 63 ytl ye almıstım
    neyse ben memnunum simdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenakesim -- 23 Mayıs 2006; 2:58:09 >
  • LG......
  • LG Cd-rw we Dvd-rw ikisini birarada kullanıyorum yıllardır tek bi bozulma belirtisi tek bir yazılmış cdnin bozuk olması gibi durum görmedim süper bnce LG yaklaşık 2,5-3yıl önce fly adroit gibi dadndik medyalara yazdığım cdleri bile çok rahat okuyor lg,philips,nec ama aynısını philips için söliyemicem philipsin hem medyaları hmde kndi 16x yazdığı cdler lg we nec de sorun yaratabıliyor bazen okunamıyor..asus konusunda hiç fikrim yok ama optikte ben LG diyorum..
  • 1.BENQ
    2.PHILIPS
    3.LG-ASUS derim ama bu sıralama sadece dvd-rw konusunda geçerlidir. Cd-rw konusunda ASUS birinci sıradadır.
  • cd-rw Lg
    dvd-rw Nec
  • Eğer DVD-RW de LG ile ASUS u karşılaştırırsan şöyle bir durum ortaya çıkar;

ASUS Çok çabuk ısınıyor ve belli bir süre sonra CD yazmıyor ve okumuyor dinlendirmen gerekiyor.Yani 2 saat çalıştırıp 15 dk mola vermen gerekiyor.
    LG DVD-RW da istediğin kadar yaz hiç bir problem çıkarmıyor.
    Eğer NEC DVD-RW alma imkanın varsa daha iyi.

Ama CD-RW düşünürsen hem ekonomik hemde iyi bir makine olan ASUS CD-RW kullanabilirsin.

2 Sİ KIYASLANDIĞINDA;
    LG DAHA AĞIR BASAR.
  • Arkadaşlar yaklaşık 5000 cd'lik tecrübelerime dayanarak söylüyorumki LG iyi bir yazıcı değildir. İyi olmadığı nokta hızıdır. CD'den cd'ye kopyalamada ben en iyi hızı ASUS'da buldum. Asus CD-RW ve Asus CD okuyucu muhteşem bir ikili. Diğer tarafa baktığımızda LG-RW ve LG CD-ROM maalesef berbat bir ikili. İkisi arasında nerden baksanız bir buçuk dakka fark var. Bu 3-5 cd kopyalamada çok büyük bir rakkam gözükmüyor ama bir günde 100 tane kopyalarsanız bu rakkam feci büyük oluyor; çok büyük bir zaman kaybı ortaya çıkıyor. Bunlar sadece benim fikrimdir; yaşadığım tecrübelere dayanarak söylemekteyim. Bilgilerinize sunarım.
  • Optik ürünlerde LG de Asus da çok güzel ürünler üretiyor ama ben LG'lerden daha memnun kaldım...
    Bilgisayarcı olduğumuz için çoğu ürünü deneme şansımız oluyor...

Şu an bilgisayarımda LG CD-RW Combo var ve güzel çalışıyor...LG DVD Writer da sattık ve gerçekten güzel çalışıyorlar. LG Multi Super DVD-RW'ler çok güzel bence,DVD-RAM felan da okuyor zaten tüm medya tipleri ile uyumlular...
  • kardeş ASUS derim. LG falan hikaye
  • Ben Asus DRW-1608P2S Siyah kullanıyorum...Çok memnunum,şimdiye kadar yazdığım hiçbir medyada sorun çıkmadı...Ayrıca ürün desteği ve garanti olanaklarıda geniş...Galiba en son DRW-1608P3S çıkmış...

http://www.asus.com/products2.aspx?l1=6&l2=35
  • NEC ya da Asus. hangisini alırsan al pişman olmazsın. yalnız philips alma bence. çok sorun okudum onun hakkında
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoGo

NEC ya da Asus. hangisini alırsan al pişman olmazsın. yalnız philips alma bence. çok sorun okudum onun hakkında

Philips'in bir serisinde biraz problem vardı bunu kabul ediyorum ama şunu hatırlatmayı gerek görüyorum. Teknik yardımları süper; herhangi bir problemde direk malı sıfırıyla değiştiriyorlar. Bu yüzden Philips'i yabana atmayın.
  • arkadaşım ben lg dwdrw kulanıyorum memnununum ama mayıs ayının ( pc world ) dergisine bu ay dwdrw test konusuydu ve orda diğerlerinden sıyrılan ( philips SPD2400 ) modeli 8.6 bir puan değerleri almış sonuç yorumunda şöyle yazı vardı : testeki en hızlı DVD yazıcılardan birisi olan ,philips SPD2400, hiç bir medyayı ayırt etmemesi ve yüksek yazma hızları ile göze çarpıyor. rakiplerine göre daha kısa süren yazma işlemi, ürünün medya ayırt etmemesi ve 47 dolarlık cazip bir fiyatla sunulması sonderece iyi..teknik bilgileri burdan öğrene bilirsin ..ayrıyeten bu ayın PC WORLD dergisinde ayrıntılı bir DWDRW test bölümü mevcut bilgine ..http://www.hs.com.tr/urun_listesi.asp?altgrup_id=12
  • ASUS
  • bende LG kullanıyorum gayet memnunum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: okko

asus asus asus tartışmaya gerek yok

• arkadaslar anladıgım kadarı ile asus ta lg de ii dvd rw konusunda....ama bunların ikisini karsılastıran test sonuclarını filan veren site forum vs...yok mu ??
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.