Şimdi Ara

DVD RW SİLEMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 3 ay kadarönce aldıgım samsung superwritemaster dvd multi recorder speed plus marka dvd rom umla yazılıp silenebilir dvd rw leri silebilirken şimdi neyaparsam yapayım ne nero nede clone cd ile silemiyorum aynı dvd yi kardeşimin laptop unda clone cd ile hızlı sil seçeneği ile sildirip(yaklaşık 1 dakika) daha sonra kendi masaüstü pcm de nero ile fiziksel ve hızlı bir biçimde sildirme işlemini yaptırabiliyorum sorun direkt masaüstü pc ye taktıgım zaman dvd silinebilir değil derken diğer türlü yapınca siliyor olması

yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkürü bir borç bilirim

• aldığın dvdrw diskini desteklemiyor olabilir bende de nec marka dvd rw var bazı diskleri leri 2 x de yazıyor arkadaşın dvdrw sinde aynı diski 8 x de yazıyor. senin olay buna benzer olabilir.
  • fakat en başta siliyordu kardeşim daha sonra silmez oldu dediğim gibi aynı dvd yi kardeşim lap top unda siliyor onda clone cd var hızlı bir şekilde siliyor sonra ben benim pc de fiziksel bir şekilde silebiliyorum ancak bu şekil oluyor direkt kendi pc mde ne hızlı ne fiziksel bir biçimde silemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.