nec 3540 var bende. ve... süper alet... çok memnunum. verbatim 16x dvd+r ile 5-6 dakikada full dvd...
ya bende ASUStan şaşmazdım normalde ama arkadaşım combo(cd writer+dvd rom) alacaktı ASUS dedim aldı, iyi güzel de içinde dvd varken bilgisayarı açmaya kalktım kilitlendi, tray i dışarı vermedi, garip davrandı. hatta bilgisayar açıkken de içindeki dvdyi okuyamazsa yine pcyi kilitleyip tray i de açmıyomuş. ASUS dvdrw nasıldır bilmiyorum ama o combo biraz soğuttu beni. başka bi arkadaşım NEC dvdrw aldı çok memnun sesi falan fazla değilmiş.
nec nd 4550a ya da nd 3550a ihtiyaca göre
quote:
Orjinalden alıntı: pirate_c
Üst konuya baktım fakat pek yararlı birşey bulamadım...
Bir de ben hazır DVD RW almışken bilgisayarı TV ye bağlayıp film falan izlemeyi de düşünüyorum da bir problem olmaz görüntü kalitesinin düşmesi falan gibi değil mi?
Üst konuda yararlı birşey bulamadın demek eminmisin ben o konunun çok yararlı olduğunu düşünüyorum.
Bu arada yazmayı unuttum banq 1640 alabilirsin süper alet tavsiye ederim.
Ya herkes bir model söylemiş sağolun ama konu şu ki aslında tanınmış bir marka almak istiyorum. NEC 4550 ilk defa sizden duydum fiyatı nedir? Bu durumda ya philips, ya NEC 4550 ya da Samsung alacağım sanırım. Hangisi dersiniz?
sony
Benq
Sony dru-810 kullanıyorum menunum tavsiye ederim
Nec alacaksan 4550 al cunku bu modelden oncekilerde DVD-Ram destegi yok.fiyat farkıda onceki modellere gore 2-3 $ arasında.Bunun dısında Lg 4167 de guzel bi dvd writer.Goruntu olarak necten daha iyi duruyor.yanlız okuduklarıma gore nec in performansı bi miktar daha iyi.
mavide nec 57$, Lg 49$ gibi biseydi.yanlız mavideki lg 4163 modeli olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: pain
aynısını bende kullanıyorum senden daha memnunum..
şiddetle tavsiye ediyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: KinGEagLE
quote:
Orjinalden alıntı: pain
aynısını bende kullanıyorum senden daha memnunum..
şiddetle tavsiye ediyorum..
LG GSA-4165B şiddetle tavsiye edilir
amd marka cdrom olsaydı keşke onu tavsiye ederdim ama yok lg al sen
nec tavsiye ederim ben kullanıyorum ve çok memnunum
fiyat performans açısından bence lg al derim arkadaşım aldı çizik olanları bile okuyabiliyor
quote:
Orjinalden alıntı: blue_night
LG GSA-4165B şiddetle tavsiye edilir
+1... bencede cok dogru.
genelde Nec tavsiye ediliyor...
asus 1608
Peki şu lightscribe teknloljisi olanlara ne diyorsunuz? Para vermeye değer mi? Kalite açısından yeterli mi?