Şimdi Ara

DVD sürücüsü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni aldığım bilgisayarımda DVD sürücüsüyle çok rahatsız edici bir sorunum var. Ne zaman bilgisayardan DVD sürücüsüyle ilgili bir işlem yapmak istesem (CD takmak çıkarmak, bilgisayarımdan DVD simgesine tıklamak, CDden bir dosya okutmak) mouse hareketleri takılıyor PC aşırı şekilde yavaşlıyor. DVD'yle işimi halledince bu yavaşlama da düzeliyor. Bir de, DVD sürücüm hala Donanımı Güvenle Kaldır kısmında gözüküyor. Nedenini anlayamadım. Orada yazan isim SATA HL-DT-STDVDRAM G SCSI. Markası LG.
    Sistem özelliklerim aşağıdaki gibi:
    Board: Gigabyte X48-DQ6
    İşlemci: Intel Core 2 Quad q6600 2.4 GHZ
    Ram: Corsair Dominator 2 x 1 GB
    HDD: Seagate 250 GB x 2
    VGA: XFX 8800 GTS Alpha Dog Edition 512 MB
    Yardımlarınızı bekliyorum :)

• Konu hakkında bilgisi olan veya başına gelen yok mu? 2 gün olmuş ve başlık 4. sayfada, yardım lütfen.
  • Kusura bakma gözünden kaçmıştır insanların.
    Şimdi bu dvd writerın sata herhalde.system tray de donanımı güvenle kaldır şeklinde görünmesinin sebebi anakartta hangi slota taktığına göre değişiyor.
    Bu senin anakarttaki sata slotları.Bak büyük ihtimal senin sata dvd writer MOR a takılı.Eğer yanılmıyorsam.
    Öyle ise onu oradan çıkart ve SARI slota tak.Bir öyle dene.
    Eğer sarıda takılı ise mora takıp dene bir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 10 Mayıs 2008; 13:45:24 >
  • Yalnız oradaki 3 slot da dolu. Morda dvd, diğerlerinde HDD'ler var. Onlardan birini çıkartmak yanlış olur sanırım.
  • ap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.