Şimdi Ara

DVD WRİTER+DVD ROM HAKKINDA BİLGİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN DVD ROM ALCAM FAKAT ŞUNU MERAK EDİYORUM DVD WRİTER ALSAM BEN BU DVD WRİTERDE DVD FİLMLERİ SEYREDEMEZMİYİM SADECE DVD WRİTER ALSAM OLURMU

• DVD-RW al.
    NEC 4550 olabilir..
  • Kardeş Cdrom-Cdrw-Dvdrom-Dvdrw

en kötüsü cdrom.
    2.si cd rw hem yazıyor hem okuyor
    3.Dvdrom hem cd okuyor hem dvd okuyor hemde cd yazıyor.Tek eksiyi DVDleri yazamıyor.
    4.Dvd rw hepsini tek başına yapıyor.
    Tabi ki film izleyebilrsin.
    Maddi durumun iyi ise Plextor PX712SA sata al 190YTL civarında.Piyasanın en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih131 -- 11 Şubat 2006 21:35:07 >
  • Marka : SAMSUNG
    Ara Birimi : E-IDE / ATAPI
    Okuma - Yazma Hızı : 52x32x52/16x
    Ön Bellek : 2MB
    Renk : Siyah
    Erişim Hızı : CD:110 ms, DVD:130 ms <--NASIL BU İYİMİ VE AYRICA SADE DVD WRİTER ALCAM ÖRNEK DVD FİLMLERİ V.S AÇARMI DVD ROMMU LAZIM SADECE DVD WRİTER YETERLİ OLURMU YADA?
  • Bak üste yazdım .Dvdrw aynı dvdrom gibi okur.Yani izleyebilirsin yeterli.Zaten bende Plextor sata dvdrw kullanıyorum.
  • TEŞEKKÜÜRLER BİLGİ İÇİN :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tO_imMoRtaLizE

Marka : SAMSUNG
    Ara Birimi : E-IDE / ATAPI
    Okuma - Yazma Hızı : 52x32x52/16x
    Ön Bellek : 2MB
    Renk : Siyah
    Erişim Hızı : CD:110 ms, DVD:130 ms <--NASIL BU İYİMİ VE AYRICA SADE DVD WRİTER ALCAM ÖRNEK DVD FİLMLERİ V.S AÇARMI DVD ROMMU LAZIM SADECE DVD WRİTER YETERLİ OLURMU YADA?

Evet kardeşim Dvdrw yeterli zaten en iyisi yeterli demek yanlış oluyo ama neyse artık

/>
  • Bence DVD-Rom+DVD writer al.Böylece kolay bi şekilde DVD kopyalayabilirsin
  • Önemli değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: thispotkey

Bence DVD-Rom+DVD writer al.Böylece kolay bi şekilde DVD kopyalayabilirsin

Bence ek bir masrafa gerek yok .Nero zaten o işi yapıyor zaman iki katına çıkıyor ama bence değmez.Önce neroya atıyorsun sonra da DVD olarak alıyorsun
  • SAMSUNG SAMSUNG 52X32X52 16X SİYAH DVD-ROM/CD WRITER COMBO ARKADAŞLAR BEN ANLAMADIM BU YAZDIĞIM ÜRÜNÜN DVD WRİTERİ VARMI?
  • NERO YETERLİ TAMAMDA BEN ÖRNEK VERİYİM Bİ DERGİ ALDIM CD VERDİ YANINDA O CDLER DVD İMİŞ BÜTÜN HERŞEYE BİR CD YE TOPLAMIŞLAR DVD OLARAK ONU AÇMIYO PC YADA AÇARDA BENMİ AÇAMIYORUM?
  • ??????????????? :)))))))))))
  • quote:

3.Dvdrom hem cd okuyor hem dvd okuyor hemde cd yazıyor.Tek eksiyi DVDleri yazamıyor.

DVD ROM , CD yazmaz.

quote:

NERO YETERLİ TAMAMDA BEN ÖRNEK VERİYİM Bİ DERGİ ALDIM CD VERDİ YANINDA O CDLER DVD İMİŞ BÜTÜN HERŞEYE BİR CD YE TOPLAMIŞLAR DVD OLARAK ONU AÇMIYO PC YADA AÇARDA BENMİ AÇAMIYORUM?

hocam, türkçeyi katleşmişsin

Derginin verdiği DVD yi açman için DVD -ROM veya DVD-RW alman lazım.
    Bence DVD -RW al. NEC 4550A iyidir. 58 $+ kdv.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saviola83 -- 11 Şubat 2006 22:08:01 >
  • dvd rw yeterlidir.
    nec 4550
  • dvd wr asus 1608p2s oke süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: okko

dvd wr asus 1608p2s oke süper

+999 bende kullanıyorum çok memnunum
  • dvd romlar cd yazmayada baslamıs pehpehpeh daha neler gorucez madem bilmiyosun bari ortalıgı karıstırma...
    quote:

Orjinalden alıntı: semih131

Kardeş Cdrom-Cdrw-Dvdrom-Dvdrw

en kötüsü cdrom.
    2.si cd rw hem yazıyor hem okuyor
    4.Dvd rw hepsini tek başına yapıyor.
    Tabi ki film izleyebilrsin.
    Maddi durumun iyi ise Plextor PX712SA sata al 190YTL civarında.Piyasanın en iyisi

kardes sen dvd writer al dvd yazacaksan arada zaten fazla bi fiyat farkı yok,ama dvd yazmakla ısım olmaz diyorsan dvd-cd writer combolar var bu arkadasın kastetiigi cd yazar dvd okurlar fiyatlarıda cd writerla dvd writer arasındadır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.