Şimdi Ara

DVD WRITER nassı bağlanır??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi dvd writer aldım ama yanlış baglamış olsam ki dvd yazamıom lütfen bilen biri yol göstersin..

• bilgisayarım a girince içinde cd yokken dvd-r sürücüsü diye bişey varmı yani bilgisayar doğru olarak görüyomu aygıtı bide hangi programı kullanıyosun yazmak için windowsunkiyle deniyosan windowsunki dvd yazmaz haberin ola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mufat -- 3 Haziran 2006; 17:06:07 >
  • aldığın yerde bağlat
  • programı görüşü dogru olsa gerek cd sürücüsü yazıo ama altında DVD-R yazıo ama ben windows tan yazmaya çalışıyodum gerekli programı nerden bulabilirim??
  • nero yu indirbilirsin ama bence 7yi kurma hem bi sürü gereksiz şey yüklüyo hemde kasıyo bilgisayarı(eski sürümlere göre). chip, pc-net cdlerinde nero 6 varsa onu kur yoksa nette arattır bulursun 6 yı mutlaka. serial da aratırsan bulabilirsin. bulamazsan pm fırlat
  • çok sevaba geçti valla
  • ramin işlemcin yeterlimi o writeri kullanman için
  • arakdaşım 1bir kablo üzerinde optik sürücelerin veya diğer bağlantıların varsa bunu master slave ayarı var ama böle olmazsa programında sorun varsa nero kurmanı tercih ederim hadi kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.