Bildirim
dvd writer tavsiyesi...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
forumum biraz dolaşsan aradıgın cevabi bulursun -
philps ve nec ii -
asus derim.
istersen donanım bölümünde arama yap dolu seçenek var. -
100 kere soruldu 100 kere asus veya nec alacaksın.asus p2 tercih et bence teknosada 94/12 ytl -
kaç 100 be arkadaşım fazladır :(
araştırın biraz arama yap dvd writer tavsiye fln yaz bir sürü sonuç çıkacaktır.
benim tercihim nec 4550 .
ama asus 1608p2s de iyidir diyorlar ben nec kullanıyorum memnunum tavsiye ederim arkadaşım.
istersen bu 4551 lerin piyasa çıktığını söylüyorlar labelflash özelliği var yani medyanın üstüne istediğini çizdirebiliyorsun lazer sayesinde... -
asus asus asus -
asus ların yazdığı dvd leri başka marka dvdrom lar okuyamıyor genelde her nedense ben philips tavsiye ederim çünkü + faktörünü philips geliştirmiştir dolayısıyla + faktörlü dvd leri en iyi okuyup yazan dvd-rw ler philips in dir
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon kablolu kulaklığı görmüyor
- sink to receive asynchronous nedir
- iki modemi birbirine bağlamak
- beklenmeyen g/ç hatası
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- secure boot nedir
- suya düşen telefon
- modem kurulumu
- telefon şarj olmuyor
- silinen dosyaları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X