Merhaba arkadaşlar daha önce böyle bi problem yaşamamıştım rahatça cd ve dvd yazabiliyordum ancak 1 haftadır uğraşmama rağmen dvd yazmayı başaramıyorum nero ile yazmaya çalışıyorum % 20 lere kadar yazıyor ondan sonra tamamen bilgisayar kilitleniyor ve hiçbir işlem yapamıyorum hatta dvd yi bile çıkaramıyorum içinden kapatamıyorum bile bilgisayarı...bilgisayardan direkt yazmaya çalıştım kopyaanıyo hatası veriyo bu seferde dvd nin içini açmaya çalışıyorum boyutu 0 gözüküyo anlayamadım nedenini dvd ler yandı mı acaba format atsam düzelir mi? yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen....
Kullandığın bilgisayar masaüstü ise, DVD-RW kablolarını kontrol et. Daha sonra nero programını kaldırıp tekrar kur. Başka yazdırma programları ile test et. Aygıt Yöneticisi'nde DMA modunun açık olduğundan emin ol.
Masaüstü değil dizüstü ...neroyu kaldırdım hatta başka cd/dvd yazma programı kurdum ama problem hala devam ediyo...dma modunu bilmiyorum ama:(
Bilgisayarım simgesine sağ tıkla aygıt yöneticisine gir. Orada ATA/ATAPI yazan yeri aç oradan resimdeki tikin işaretli olduğundan emin ol.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme