Bildirim
Dvdcilere Bir Kaç Soru
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım ben total video converter kullanıyorum.hem hızlı çeviriyor hem de sorunsuz. -
total video converter ve xilisoft video converter iyidir bu işte -
Teşekkürler Arkadaşlar Peki Görüntü Kalitesi Olarak Önerebileceğiniz Bir Program war mı? -
Eğer kaliteli bir video converter/encoder ile çevirirseniz en az kalite kaybı ile çevirebilirsiniz. Ancak kalite çok düşmezse ve hemen hemen aynı kalitede kalırsa muhtemelen çok fazla dosya boyutu düşmez. -
format aynı olduğu sürece herhangi bir programda önemli bir fark yaratmaz.ben tüm codeclerle beraber media player 10 kullanıyorum.çok da memnunum.dvd için alternatif ise powerdvd olabilir. -
Codecler yüklü olduktan sonra WMP11'den daha iyi kalitede gösteren player yok. -
Bilgileriniz İçin Teşekkürler..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ethernet girişi olmayan laptop
- ses sekmesi nasıl engellenir
- amd yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti
- kablosuz kulaklık kutusu kayboldu nasıl şarj edilir
- ortak ağa bağlanma
- biosa nasıl girilir windows 10
- silinen dosyaları geri getirme
- udf dosyası nasıl açılır
- zyxel modem kurulumu
- laptop menteşe tamiri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X