Şimdi Ara

dvdrw alıcam yardımcı olun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dvd rw almak istiyorum..asus düşünüyordum...ama son zamanlarda teac dvdrw performansının iyi olduğu konusunda bir kaç görüş duydum..şimdi kafam karıştı...teac markasını bilen varsa yada kullanan bilgi verebilir mi

şimdiden teşekkürler

• NEC al bence
  • TEAC marka writer hiç duymadım. TEAC benim bildiğim deck sistemler konusunda başarılı. Writer alacaksan NEC öneririm.
  • dostum sağ üst köşedeki "arama"ya tıkla,"dvd-rw" yada "dvd yazıcı" yaz,yeter...
  • en iyi nec
  • quote:

Orjinalden alıntı: YellowBase

TEAC marka writer hiç duymadım. TEAC benim bildiğim deck sistemler konusunda başarılı. Writer alacaksan NEC öneririm.

teac lar cok kalıtelıdır yıllardır urunlerını kullanıyorum ornek 4xcd-r vardı kac senenlık 5-7 mı ne hala calsıyıor bulabılrsen teac al bulmazssan tabıkı nec
  • NEC - ND3540A BLACK
    16X DUAL LAYER 75$
  • teac iyi bir markadır ama öyle bir marka var ki sorunsuz buda NEC geri dönüş olayı sıfır!!!
  • forumda biraz arama yapalım arkadaşlar...çok topic kirliliği oluyor böyle...

dvd writer la ilgili açılmış bir sürü topic var....

hatta bir iki sayfa geri dahi bununla ilgili konular var biraz araştırma ve zaman ayırabilirsiniz umuyorum...

soruna gelince;

Nec 3540a
  • herkes nec üzerinde durmuş..bu kadar sorunsuz olduğunu bilmiyordum.....teac ı araştırdım çok kaliteliymiş...yarın birini alıcam..teşekkür ederim arkadaşlar
  • 50 kere yazdım yine yazayım NEC al pisman olmazsın..forumun cogu da beni destekleyecektir..
  • bence asus
  • bu forumu her açtığımda mutlaka hangi dvd-rw diye bir soru görüyorum. bence biraz arama yaptıktan sonra açmak lazım konuları. ama yine de cevap vereyim nec 3540a al.
  • Kardeş hiç düşünmeden Nec 3540A al..
  • tabii ki nec 3540a alacaksın

yalnız baştan söyliyim writer da tip denen şeyden eseer yok

tipsiz ama performanslı
  • Bende phlips var sorun çıkarmadı şimdilik..... philips 1620 k
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.