Şimdi Ara

dvi mı widescreen mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: BaMKaN

Ben Çin malı 19" wide monitörü hem analog hem de dvi bağlantı ile kullandım aralarında gözle görülür fark kesinlikle yok, analog bağlantının tek dezavantajı, görüntü dvi'da olduğu gibi otomatik olarak ekrana yerleşmiyor, özellikle oyun oynayıp masaüstüne geri döndüğünüz zaman monitör üzerinde "auto" düğmesine bir kez basmanız gerekiyor ki pikseller görüntü ile match etsin...

O yüzden her zaman savunduğum gibi tekrar ifade ediyorum ev kullanıcısı için dvi şart değil...

sende diyon işte çin malı diye.
    hp yi lg yi felan bilmem ama samsung da baya fark var.ben de denedim.
    benim bürodaki belinea ya bakınca zaten kalite ve ana.-dvı farkı gözüküyor.
    zaten 19 larda dvı lı olanlar pahalı değil az bi miktar oynuyor.
    hep söylüyorum deneyip alın içiniz rahat olsun.bu monitör olayı göz zevkiylede alakalı.
    19 wide seven sevmeyen var.
    samsung un true color özelliği kapalı iken görüntü daha iyi diyen var ama bence daha canlı ve güzel oluyor.
    sana daha önce link verdiğim monitörü vatan da bakıp alabilirsin.ama parlak ekrandı galiba.seversen.
    kadıköydeki firmalarda netten ve telden sipariş alıyor ama ölü piksel için bişey diyemem.

• arkadaşım sen ikisinden de vazgeçme.http://forum.donanimhaber.com/m_21021083/tm.htm buraya bir bak istersen. ben LG 194Wt aldım ve mennunum. LG yi niye beğenmiyorlar bilmiyorum. panel konusunda philipsle ortaklar ama. ben LG 194WT yi 339 ytl ye aldım teknosadan.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.