Merhaba arkadaşlar forumda yeni sayılırım. Bilgisayarlar ile ve 3dtasarım ile uğraşıyorum. 6 kameralı bir güvenlik sistemi kurmak istiyorum. Ayrıca telefon ile uzaktan izlemek istiyorum. Tttnet servisinden yararlanıyorum. Telefonum ilede sabit internetimi kullanarak izleme yapabilirmiyim. Akdeniz bölgesinde bulunuyorum. Burada genel olarak Dcam ürünleri tercih ediliyor ama bir de sizlerden fikir almakta fayda olacağını düşündüm.
Dvr kayıt cihazlarını biraz araştırdım ve anlayabileceğim şekilde tam bir bilgiye ulaşamadım. anladığım kadarı ile bazı Dvr kayıt cihazlarında 3g bulunuyor. İlk başta 3g özelliğini tam olarak kavrayamadım. 3g özelliği bulunancihazlarda RJ-45 girişide bulunduğu için 3g özelliğini tam olarak anlayamadım. İşin kısacası arkadaşlar marka ve uygulamada yardımcı olursanız sevinirim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
dvr ve cctv kameralar konusunda size yardımcı olabilirim. Öncelikle şu an piyasadaki tüm cihazlarda cepten izleme ve uzaktan izleme mevcut. SAdece yapman gereken adsl modemden bir adet cat5 çekip dvr internete bağlamak ve port açma işlemi yapman.
İstanbulda bu cihazların ithalatını yapıyoruz. herhangi bir soru olursa cevaplarım.
İyi günler.
martinwestistM
kullanıcısına yanıt
martinwestist merhaba,
sizde pratikkart isimli kartlı geçiş cihazı var mı veya nerede bulabilirim ? şimdiden teşekkürler
elimizde sadece kartlı geçiş mevcut 50$ civarında fiyatları