Şimdi Ara

Dvr H264 Next & Nextstar Kilitleniyor. Donuyor YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzakdan izlediğimiz H264 Next & Nextstar(emin değilim) Dvr cihazımız var bazen 1 hafta bazen 3 gün yada daha uzun süre sorunsuz çalışıyor kayıt yapıyor, uzakdan ip ile erişiyorum kayıtlarına bakıyorum ama sonra sebebini anlayamadığım bir şekilde cihaza erişim kesiliyor ve kayıt yapmıyor.
    İp ile erişim kesildiği anda cihaz hdd ye de kaydı kesiyor bir kaç sefer böyle kontrol ettiğimde Hdd'ninde dolmamış olduğunu gördüm, İşin garibi cihaza erişim kesildiğinde Cihazın bağlı olduğu internet de kilitleniyor wifi yayınına bağlandığımda normal bir sayfaya giremiyorum beyaz ekranda açılacakmış gibi bekletiyor.
    Dvr ve modemin Fişlerini çekip takınca tekrar çalışmaya devam ediyor. O kilitlendiği donduğu süredeki kayıt vs atlamış olarak fişi çekip taktığım günden hiç kesilmemiş donmamış gibi devam ediyor.

Power Sorunu olabilirmi yada daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldumu?

Kamera sistemlerinden anlamam kurulumu yaptırdığımız firma ortalıkdan kaybolunca birkaç yere sordum danıştım ilgilenmediler Sonrasındada ben ilgilenmeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozii-34 -- 18 Nisan 2017; 16:23:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.