Selam Arkadaşlar, Umarım bana yardımcı olacak birileri olur; Yeni bir DVR kart aldım ; (AOP-203C)(V6 version 3.0) 4 Kanal Video PAL 50fps (İzleme ve Kayıtta) Gece görüş özellikli kamera (kamerayı başka bir sistemde denedim çalışıyor) MPEG4
SİSTEM; Gigabyte P31 (6-QUAD/S-series) Anakart İntel coreduo2 2.00 işlemci 2GB DDR2 ram Ati Radeon X1650 Saphire 512 mb ekran kartı 250GB hdd Sorun; DVR kartı verilen cd ile kuruyorum mavi ekran alıyorum görüntü yok, aop-203c driver bulup kuruyorum bundada mavi ekran oluyor fakat dvr player ile kayıt edilen dosyayı açtığımda belli belirsizbir görüntü alabiliyorum fakat dvr programında görüntü yok mavi bir ekran ekran kartı özellilği ile oynayınca ekran kartı uyumsuz hatası veriyor. Kart ile gelen driver hiç bir görüntü vermiyor sorun nedir. drivermı yoksa sistemmi anlayamadım yardım lütfen.
Dvr kartlar sistem seçer. Özellikle chipset ve ekran kartı. Eğer sisteminiz intel chipsetli değilse veya ekran kartınız ati marka değilse bu tür sorunlar yaşamanız muhtemeldir. Kartı dediğim özelliklere sahip bir sistemde denerseniz en azından sağlıklı bir sonuca varırsınız. Özellikle anakartın intel olması gerekiyor. Sis ve via chipsetli anakartlarda büyük sorunlar yaşatabiliyor.
pier arkadaşımızın dediğine aynen katılıyorum ve ekliyorum amd tabanlı ise kesin problem yaşarsın
ben nvdia ekran kartıyla denemiştim görüntüler geliyordu ama renkleri birbirine giriyodu üretici firmayla temesa geçtim ve ati chip setli bir ekran kartı tavsiye etmişlerdi taktım herşey düzeldi ..
Cevap yazan arkadaşlar sorunu olan arkadaşım sistemini anlamamışlar heralde. Zaten sistemde Intel chipsetli mainboard ve ATI ekran kartı bulunmakta. O yüzden sorun bunlardan kaynaklanmıyor bence. Benim tavsiyem baştan sistemini bi formatlayıp en son driverları kurarak bi denemen.
Arkadaşlar sistem ile ilgili olarak bilgileri verdim intelchipsetli anakrt ve Ati radeon ekran kartı olarak yazmıştım dvr kartda bu özellikler istiyor ama görünt alamıyorum önerisi veya çözümü olacak bir arkadaş varmı.
arkadaşlar bu cihazdan bedede var ne yaptım kuramadım driver olan bir link verebilirmisiniz acil
AOP-203C kardeşim bu kartın driverı ve programı hala elindemı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme