Şimdi Ara

DVR kayıt cihazı yerel ağ dışından izleyemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşyerindeki modemi değiştirdikten sonra kameraları yerel ağdan izleyebiliyorum fakat cep telefonu olsun neutronun kendi programı pss olsun izleyemiyorum.

Pss programında dış ip'den girmeye çalışsam da "can not find the network host" diyor.

Port yönlendirmelerini de yaptım.

Nerede hata yaptım acaba?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. DVR kayıt cihazı yerel ağ dışından izleyemiyorum.

• Dış ip bağlantısı için bilgisayarın farklı bir internetten dvrbağlı olması gerekiyor.
    Resimden, kayıt cihazı ve bilgisayarın aynı networke bağlı olduklarını düşünerek bunu belirttim.

Modem portunun açık olup, olmadığını kontrol etmek içindehttp://www.canyouseeme.org/ adresinden portu test edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilara -- 5 Ekim 2016; 10:10:09 >
  • Cevaplarınız için teşekkürler. Zaten sabit ip kullanıyordum. Hiçbir değişiklik yapmadım ve akşamında telefonla erişebildim görüntülere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilara

Dış ip bağlantısı için bilgisayarın farklı bir internetten dvrbağlı olması gerekiyor.
    Resimden, kayıt cihazı ve bilgisayarın aynı networke bağlı olduklarını düşünerek bunu belirttim.

Modem portunun açık olup, olmadığını kontrol etmek içindehttp://www.canyouseeme.org/ adresinden portu test edebilirsiniz.

bu arkadaş haklı aynı ağ üzerinden sadece iç ip ile bağlanabilirsin dış ip ile bağlanamazsın
  • BarbarosTUGRUL kullanıcısına yanıt
    bağlanabilirim hocam. bağlandım şahitlerim var
  • Pss* isimli bir arayüz program üzerinden bağlanıyorum dış ip'yi kullanarak. *Pss neutron marka dvr kayıt cihazının arayüz programı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.