S.A. ''ASUS'' Almanı tavsiye ederim kardeş , zira ben kullandığım DVR RW içinde en çok asusu beğendim memnun kaldım . Seninde Memnun kalacağına eminim Philips LG gibi Diğer Rw lardan 5-5 USD daha pahalıdır, Lakin ne cd ne dvd lerde okuma problemi çekmedim ben, Hayırlı akşamlar
Yanlış yer
ASUS tavsiyemdir...
Asus ve Nec
yanlıs yermıs kusuruma bakmayın saolun onerılerınız için cok tesekkur ederım
Bu konu forumda çok tartışıldı. Testlerde de Phlips Asus'u geçti. Ama Asus ta alsan pişman olmazsın
LG
Hiç CD / DVD seçmiyor. Üstelik diğerlrinden daha ucuz...
bugün 65 milyona teknoar dan dvd-rw aldım markası sony nec.çok memnunum
Sıra ile PLEXTOR TEAC PİONEER NEC ASUS LG(MALAY) SAMSUNG/TOSHİBA SONY LG(CHİNA)
bu arada sizde çok iyi bilirsinizki dvd- eski teknoloji dvd + yeni teknoloji anlamına gelir yani ilk dvd - ler vardı bi çok destekten mahrum oldu için + lar çıktı ben + öneririm.........
S.A. ''ASUS'' Almanı tavsiye ederim kardeş , zira ben kullandığım DVR RW içinde en çok asusu beğendim memnun kaldım . Seninde Memnun kalacağına eminim Philips LG gibi Diğer Rw lardan 5-5 USD daha pahalıdır, Lakin ne cd ne dvd lerde okuma problemi çekmedim ben, Hayırlı akşamlar
Ben Katılmıyorum Gigabyte Anakrtımda 3 Tane Asus Değiştirmeme Rağmen İletişim Başarısızlığı Hatası Veriyordu.
Asus Hariç Her Marka Bilgisayarımda Canavar Gibi Çalşıyor..
philips tavsiye ederim uyarı:lg alma çok ses yapıyor
lg almamanı öneriririm. ben 8 ay önce samsung aldım. çok memnunum. tavsiye ederim...
hoca tavsiyem asus 1608P dir şirketteki bilgisayarların %90 da bundan var ve biz manyak bir yazım oluyor sorunyok
lg alma forumlarda gördüğüm ve kullandığım kadarıyla en sorunlu writer.philips > asus > nec diye gidebilirsin.plextor ve pioneer çok pahalı o kadar kaliteli olmasına gerek yok.