Şimdi Ara

DX12 ye göre sorularımı sorayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi beyler sistemin yarın akşam veya cumartesi sabah siparişini veriyorum. O kadar bekledim bekledim artık alıyorum sonunda. Şimdi soruları sorayım siz de DX 12 ye göre tahmin belirtiniz lütfen.
    1. Biliyorsunuz ki DX12 GTX9XX modeline tam destek veriyor yani tüm nimetlerinden faydalanabilecekler. Bende bunu göz önünde bulundurarak 4gb GTX 960 almaya karar verdim. Şimdi diceksiniz biraz daha koy r9 290 al. Ama PSU parası devreye giriyor suan. Ya r9 280x alacağım ya da 4gb 960 alacağım hem vram hem DX12 açısından. Sizce ne yapmalıyım?
    2. DX12 işlemciler için de önemli. Çok çekirdekli islemcilere iyi bir avantaj sağlıyor. Sizce fx 6300 mü yoksa i3 4160 mı alayım?
    3. Konuyla çok alakasız ancak bu dvi girişinin dual single veya dvi-i dvi-d olması görüntüde bir fark yaratır mı?
    Yardımcı olan arkadaslara şimdiden teşekkür ediyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• NVDİA al bence kalite
  • Cevap için teşekkür ederim de bu nasıl bir cevap arkadaşım? Fanboyluğu bırakıp mantıklı cevap verirseniz sevinirim.

• Islemciyo i5 4460 yap bi 5 sene godecek belki temizinden.

Anakarttan kisarsin en ucuz h81 i al gec.

Ekran karti olarak 970 de olur. 960 4 gb lik belki bellek problemi gecevek ancak 128 bit nedir ayiptir o karta be koyarken hic mi utanmadilar. Ama gene de saglam kart.

Tavaiyem ialemciye azicik abanin. I5 olsun. Ilerde ekran karti degisir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkürler ancak 970 ve r9 290 bütçeyi aştığı için 4 gb GTX 960 ile r9 280x arasında kaldım.

Ekleme : Bu arada başka modelleri tavsiye etmek yerine sorduğum sorularla ilgili cevap verirseniz daha verimli olur benim için. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda9803 -- 12 Haziran 2015; 1:44:04 >
  • Sorduğun soruların cevabı yok. Daha birşey belli değil. Dx 12 çıksın testleri yapılsın ona göre alırsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arda9803 A kullanıcısına yanıt
    gtx 970 almaya bütçe yoksa 4 gb 960 almak yerine 280x daha iyi olacaktır. i3-4160 almak daha iyi tercih ama zorlayıp i5 4460 almak en mantıklısı olur bütçe bunada yetmiyorsa yapacak bişey yok i3-4160 al geç
  • Bende sistemi yenileyeceğim fakat tam anlamıyla dx12 çıkışını yapsın ondan sonra ekran kartı firmalarının hamleleri belli olsun o şekilde karar vermek lazım

• Dx12 en çok amd nin işine yarayacak diyorlar.Eğer doğruysa 3 gb r9 280x almak bence daha mantıklı olur.

İşlemci olarak 4160 parasına 2. el 3.nesil i5 işlemci alınabilir.

i3 4160http://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i3-4160-soket-1150-36ghz-3mb-onbellek-22nm-islemci.html
    i5 3570http://www.sahibinden.com/bilgisayar?query_text=i5+3570&sorting=price_asc

karşılaştırmahttp://www.game-debate.com/cpu/index.php?pid=2130&pid2=903&compare=core-i3-4160-3-6ghz-vs-core-i5-3570-3-4ghz

• 4gb 960 ve i3 4160 da karar kıldım arkadaşlar. Yorumlar için teşekkürler.

• takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.