Şimdi Ara

DX38BT 8 li cpu elektrik girişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaştan donanım haber forumdan kazanmış olduğu intel DX38BT model anakartı satın aldım.Asus ta 91 model kasa ile kullanıyorum power suply de cooler master rp 600 yanlız anakartın işlmcinin yanında bulunan normal 4 pinli soketi anakartta 8 adet var anakartın kullanma klavuzunda 4 pini 8 e çeviren adaptör var ama ben mecidiyeköy ve kadıköyü altını üstüne getirdim o adaptörden bulamadım power lerde bulunan 2 tane 4 lü pin soketi olmuyor biri normal 4 lü biride 10x 2 li olan soketten bu adaptörden nerden bulabilirim yardımlarınız bekliyorum anakart yoksa çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zileli1 -- 16 Ocak 2009; 23:50:23 >

• 2.el pc parçaları satan dükkanlara bakabilirsin
  • Arkadaşım baktım ama adama anlatıyorum anlamıyor sanırım anakart yeni olduğundan dolyı daha kimse 8 pin girişi görmemiş
  • Arkadaşlar yokmu bilen bir arkadaş allah aşkına anakartı hala çalıştıramadım
  • bulamadım monex den güç cevirici falan baktımda
    bence kullandığın psu yu sat akasa 520 watt var fiyatı uygun ondan alırsın 4+4 cpu beslemesi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1a1a1fs -- 17 Ocak 2009; 0:16:42 >
  • tşkler heralde öle yapacaz kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.