|
Bildirim
|
Çok muhtemelen Sovyet ordusu ya da gizli servisi tarafından öldürüldüler ve düzmece ve fabrike olay yeri ve otopsi raporları ile katliamı örtbas etmeye çalıştılar. Unutmayın yıl 1959, soğuk savaşın olduğu ve Sovyetlerde tahakkümün zirve yaptığı dönemlerin başlangıcı. Böyle bir dönemde hükümet doktorlarının ve savcılarının verdiği raporlara güvenilemez. Ancak bundan gizem çıkarmayı ve satarak para kazanmayı hedefleyen araştırmacılar olayın bu yönünü sanki bilerek göz ardı etmişe benziyorlar.
Ben bu grubun hükümet tarafından tehdit olarak algılandığını, ayrıca baştan beri izlendiğini ve müsait bir cinayet mahalli de varken ortadan kaldırıverdiklerini düşünüyorum. Bu grup üyeleri hakkında ne biliyoruz ki? Bu tırmanışın askeri casusluk için bir kamuflaj olmadığı nereden belli?.. Olayda doğaüstü bir yan olduğunu, hele uzaylı parmağı olduğunu hiç düşünmüyorum. Çocukça şeyler bunlar. Bu değilse bir ihtimal infrasound açıklaması olabilir. Ayrıca tanık ifadeleri ile otopsi raporları hiç de güvenilir olmayabilir, bunu da not düşmek lazım. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 1 Mart 2015; 13:35:44 > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 2 Mart 2015; 5:53:58 > |
|
|