Şimdi Ara

Dying Light (2015) [ANA KONU] (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.941
Cevap
42
Favori
128.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    The Bozak Horde ile gelen Compaund Bow. Tipi şöyle.

Bunu alabilmek Horde'u tamamlaman gerek. Tamamlama ödülü olarak geliyor. Ben tek başıma deneyeyim dedim. Bayağı ilerledim. Bir yerde öldüm. Sonra hop başa sardı. Çok meşakkatli yani.

The Following ile de Bow ve Crossbow geldi. Bow kullanışsız geldi ama Crossbow ise bayağı iyi.
  • Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    aynen krdsm bnmde okudugum yyerlerde hep tek basına gecmek cok zor diolardı. followinglede turkce yama uymuo artk bakcam bsyler ya borzakla ugrasırım yada elmzdkilerle dewm ederm:) cok saol yardımcı oldugun icin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

Arkadaşlar bu resimde gözüken evin içindeki zombileri öldürdüm elektrik panosuna 2tane sigortayıda bağladım ama hala ev benim olmadı görüldüğü gibi orada şimşek işareti var neden böyle neyi eksik yaptım.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Hocam önce "Power to the people" bölümünü bitirmen gerekiyor, ondan sonra açabiliyorsun safehouse'ları..

• Witch queen görevinde bir mağaradan 10 tane mantar toplamam gerekiyor fakat 2 tanesi magaranın karşı duvarında ve oraya atlayamıyorum nasıl yapmam gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyunu oynayamıyorum ya içimi yiyor keşke düzgün pc olsada oynasam phenom x3 8450
  • arkadaşlar oyunu yeni aldım bu son çıkan following dlc sini ana oyunu bitirdikten sonra mı kurayım yoksa aynanda kursam ana hikaye ile karışır mı?
  • Oyunu bitirmiş bulunmaktayım.Oyun gerçekten harika olmuş.Atmosfer muazzam.Özellikle gece dışarı çıkmak aşırı derecede tehlikeli.Gecegezenler zor anlar yaşatabiliyor.Dlc'sini de bitirmeyi düşünüyorum.

Silah kombinasyonları çok geniş.Örneğin beyzbol sopasına birden fazla modifiye yapabiliyoruz.Çok ölümcül bir silah haline gelebiliyor.Yalnız oyunda ilk zamanlar çok zorlandım.Zombileri öldürmek zordu.İlerledikçe daha zevkli oluyor zombi öldürmek.

Bir kaç ss

Bu arada bir tane gecegezen öldürmüş bulunmaktayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 21 Mart 2016; 13:25:15 >

• Ben de oyunu yeni aldım, Following DLC dahil. Daha doğrusu tüm DLC'ler varmış diskte. Co op oynamak isteyen varsa birlikte oynarız. Daha levelim düşük ama oyuna alıştım. Geceleri kapalı bir mekanda saklansak bir sıkıntı olmuyor değil mi?
  • arkadaşlar oyunu ne kadara ve nerden alıyorsunuz bilgi verir misiniz?
  • Arkadaşlar oyunu kıametse 2 hafta içinde almayı düşünüyorum.

Oyunda bir kadın varmış adını tam bilmiyorum.Bir tane gerizekalının tekinden spoiler yedik.Bu kadın ölüyormuş.Bunu bilmem hikayeden aldığım zevki düşürürmü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sly_Owl

Arkadaşlar oyunu kıametse 2 hafta içinde almayı düşünüyorum.

Oyunda bir kadın varmış adını tam bilmiyorum.Bir tane gerizekalının tekinden spoiler yedik.Bu kadın ölüyormuş.Bunu bilmem hikayeden aldığım zevki düşürürmü ?

Takma kafana,al oyna mis gibi oyun.

• Arkadaşlar sormak istediğim bir soru var diyelim oyununun hikayesini bitirdik oyunda yapacak birşeyler kalıyormu Arpg lerde olduğu gibi(tabi bu oyun türü ile kıyaslanmaz ama umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir) Challenge mode vs random görevler daha iyi silah farm falan? cevabınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nedwish

Arkadaşlar sormak istediğim bir soru var diyelim oyununun hikayesini bitirdik oyunda yapacak birşeyler kalıyormu Arpg lerde olduğu gibi(tabi bu oyun türü ile kıyaslanmaz ama umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir) Challenge mode vs random görevler daha iyi silah farm falan? cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar steamde indirime girmiş gelen yorumlara göre alacağım bilen varsa yorumunu eksik etmesin teşekkürler
  • İlk çıktığı zaman PS4 versiyonunu eBay üzerinden Primay Hesap olarak almıştım sonlarına kadar gelmeme rağmen bir süre oynamadım ve dolandırıldığımı fark ettim oyun kitlenmişti. Şimdi indirimi görünce aldım ve yine ilk sefer oynuyormuş gibi zevk alıyorum.
  • Beraber oynamak isteyen varsa eklesin steamden
    iBig (21 seviye) daha oyunun baslarindayim.

• Kafayi yiyecegim artik. Bende t ve n tuslari calismiyor gorev alacagim zaman. Yani accept diyip gorev alamiyorum yada N basip iptal edemiyorum. Nasil duzeltebilirim arkadaslar? Torrentten indirdigim icin boyle sanirim ama duzeltmenin yolu yok mu

• Merhaba hocam forumda cok eski bir mesajinizi gordum gecen sene atmissiniz ama belki yardiminiz dokunabilir. Dying light oymuyorum ve bende sizin gibi changelerde t veya n tusu islemiyor. Takili kaldim gorevde. Siz nasil duzelttiniz acaba. Bir turlu bulamadim netten

• arkadaşlar be the zombie moduna giriyorum tuturiol kısmının yarısında oyun hata veriyor. ne yapmam lazım acaba? ayrıca bu pvp rank gold weapon vb. şeyleri açıklayacak var mı?
  • beraber co-op oynyabiliceğimiz birilerini arıyorum varmı pcden oynayan steamdan
  • Arkadaşlar oyunu silmek zorunda kaldim.Hikayeyi bitirmiştim ama yan görevlerden bazıları duruyodu.Tekrar yüklesem saveler gelir mi bazı oyunlarda ole oluyor çünkü crysis 3 gibi.Silip tekrar yükleyen var mı çünkü en baştan kasamam
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.