Şimdi Ara

Dying Light Oyun Açılışında Pc Kapanıyor (üstelik ısınmadan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta yeni bir sistem topladım. İlk izlenimlerim sonrası gayet memnunum aslında.

(Amd fx 8350 işlemci
    Sapphire R9 290 ekran kartı
    asus m5a97 evo R2.0 ana kart
    Kingston Fury 8gb ram ve thermaltake 700w kasa)

Lakin şöyle bir sorunum var. Saatlerce yüksek grafiklerle FarCry 4 oynarken pc en fazla 60 derece civarlarına çıktı. Ancak Dying Light isimli oyunu yükledim ve ilk seferinde çok kısa oynatıp sonra pc kapandı. Diğer denemelerimde de menüde gezerken sıkıntı olmamasına rağmen oyuna girer girmez (hatta girmeden, hiç görüntü gelmeden) pc kapandı. Aşırı ısınmasına imkan yok ki kapanmadan önce 42 derece civarlarında oluyor.
    Yani oyun sisteme nasıl bir komut gönderebilir ki komple makina kendini kapatsın.
    Bu konuda bilgi sahibi arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. Şimdi oynayamayınca oyunda kıymete bindi tabi ama daha önemlisi bu soruna neyin neden olduğu. Herkese şimdiden teşekkürler ve iyi forumlar.

• oyunun orjinal mi korsan mı birde işletim sistemin nedir bunları söylersen yardım etmede daha iyi olur dying light oyunu bazı sorunlarla piyasaya çıktı dx 11 siyah ekran vs vs nasıl far cry 4 ilk çıktığında siyah ekran sorunu vardı yarım ekran vardı asssassisns creed unity dede optimasyon sorunu varsa bu oyun maalesef sorunlu çıktı oyunun updatelerini varsa kurun ben hiç update yapmadan oynadım oyunun ama sizde başka bir sorun olabilir
  • Windows 8.1 64 bit ve oyun orjinal değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygzonair -- 18 Mart 2015; 19:52:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu eksik indirme veya hatalı sürümü indirmiş olabilirsiniz ben size özelden bir link vericem ordan indirin burada paylaşamam yasak ben sorunusuz bitirdim oyunu birde oyunun updatelerini kurdunuz mu ?
  • sanırım oyundan kaynaklanmıyormuş. oyunu tekrar kurdum, update yapmadan sadece crack yaparak açmayı başardım ve bi süre oynadım.sorun olmayınca çıkıp far cry'a girdim pc yine kapandı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.