Şimdi Ara

DYiNG LIGHT [PS4 ANA KONU] AKSİYON / KORKU (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.076
Cevap
29
Favori
76.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    alınmadı bu konuya kimse ilgi göstermediği için hep aşağılarda kalıyor video silinmeden herkes izlesin diye hızlı mesajdan hemen gönderdim sonra senin mesajı gördüm konudaki mesaj silinmediği için videoda öyle kaldı
  • xCixLandx kullanıcısına yanıt
    Anladım,Hocam oynayan adama zaten WB veriyor oyunu tanıtması için,Mordor ve Evil Within'i 2 Ay önceden oynamıştı bu adam yanlış hatırlamıyorsam...
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    valla en çok beklediğim oyunlar arasında grafikler zaten güzel zombi oyunlarınıda seviyorum tam benlik multiplayer da iyi olursa uzun süre götürür

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 11 Aralık 2014; 20:30:02 >
  • Oyunun geçtiği alanlar şahane gözüküyor. Pre-order yapmak lazım.
  • online nasıl olacak bilgisi olan varmı?
  • Beyler, spoilera girer mi bilmiyorum ama ps4/xbox one için oyunun ilk üç bölümümün oynanış videolarını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. Oyunu edinmek isteyen arkadaşlara fikir verecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strah -- 20 Aralık 2014; 14:52:43 >
  • Oyunun Steelbook edition versiyonları Avusturyaya özel geliyor,çok gereksiz bi satış sistemi bu 1.derece oyun ülkesi olsa anlayacağım...
  • Bu ne böyle adamlar youtube da oyunu bitirmek üzere daha bir ay var oyunun çıkmasına
  • Elemanin giriste parasutle indigi sehir Istanbul'a cok benziyor
  • İlk duyurulduğundaki heyecan bende yok bence 2015 in ilk fos oyunlarından biri olacak herşey çok klasik bir zombi oyununa benziyor ve dlc ile boğulacağız gibi duruyor
    umarım yanılırım güzel bir oyun olurda keyifle oynarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

İlk duyurulduğundaki heyecan bende yok bence 2015 in ilk fos oyunlarından biri olacak herşey çok klasik bir zombi oyununa benziyor ve dlc ile boğulacağız gibi duruyor

Bendede aynı durum var beklentilerin altında kalacak gibime geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İlk duyurulduğundaki heyecan bende yok bence 2015 in ilk fos oyunlarından biri olacak herşey çok klasik bir zombi oyununa benziyor ve dlc ile boğulacağız gibi duruyor

Klasik zombi oyunundan baska ne beklenilebilirdi ki zaten. Guzelim Grafik ve mekanlar boyle basit bir zombi oyunuyla mahvolacak. Ne olurdu tps kamera acisina sahip gizlenmeli, saklanmali olup the evil within, re serisi yada the last of us gibi bir oyun olsaydi. Ama bu türü seven de var iste onlara da lafimiz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 31 Aralık 2014; 11:45:54 >
  • Hayırlısıyla 2015'e girdik.Bakalım 2015'i karşılayacağımız ilk oyun nasıl olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Elemanin giriste parasutle indigi sehir Istanbul'a cok benziyor

oyunun geçtiği şehir zaten istanbuldan esinlenilme.adamlar söyledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: offbeat_ninja

quote:

Klasik zombi oyunundan baska ne beklenilebilirdi ki zaten. Guzelim Grafik ve mekanlar boyle basit bir zombi oyunuyla mahvolacak. Ne olurdu tps kamera acisina sahip gizlenmeli, saklanmali olup the evil within, re serisi yada the last of us gibi bir oyun olsaydi. Ama bu türü seven de var iste onlara da lafimiz yok.

bence harika bir oyun olacak.Far cry ın zombilisi daha olsun.Mirrors edge gibi aynı zamanda.Devasa bir harita görevler zombi istilası bu oyun hemen gelsin
  • console-master kullanıcısına yanıt
    Oyun Urfa-Harran'da geçiyor,Dünyanın kuruluş yeri olarak biliniyor..
    Farcry 4'de grafikler tepelere çıktığımızda inanılmaz düşüyordu,fakat Dying Light'da grafikler mükemmel görünüyor.
    Özellikle Youtube'da Walktroughları görünce buna emin oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Oyun Urfa-Harran'da geçiyor,Dünyanın kuruluş yeri olarak biliniyor..
    Farcry 4'de grafikler tepelere çıktığımızda inanılmaz düşüyordu,fakat Dying Light'da grafikler mükemmel görünüyor.
    Özellikle Youtube'da Walktroughları görünce buna emin oldum.

dostum hemen bir düzeltme yapayım.şehrimizin ismi harran evet ama tamamen kurgusal bir şehir.Yapımcılar urfa ile ilgisi olmadığını söyledi.İstanbuldan esinlenmişler şehri tasarlarken.ign de bununla ilgili bir videoda mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL21Tr

Beyler oyun 60 fps mi ?

1080p 30FPS

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.