Şimdi Ara

DYMATIZE BCAA COMPLEX 5050 TOZ 300 GR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Usta direk ağızıma atıp üstüne su içeyim dedim gaza gelip. Ağzıma attım tadı gelince 2 saniye duraksadım olduğu gibi püskürttüm oda toz bulutu altında kaldı, kuzende yandan izliyor gülme krizine girdi Bunun tadını yumuşatacak bir formül bulan yok mu ?
  • BraveDark kullanıcısına yanıt
    ziyan oldu desen okadar BCAA
    tek formul meyve suyuna katmak
  • magancı kullanıcısına yanıt
    aroma sorun olmadığı için bu ürün tam bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: SVSTRGMR

ziyan oldu desen okadar BCAA
    tek formul meyve suyuna katmak

Aynen ziyan oldu. Üzüm suyuyla anca içiliyor, onun bile tadını bozuyor. Ben 1 skop protein tozu, 1 tatlı kaşığı bcaa ve 300ml süt karıştırıp içiyorum idman sonrası..

İdman öncesi ise 1 muzu çatalla ezip içine tozu atıp yiyorum. Başka türlü zor :D
  • tadı iğrenç 1 kutu bitirdim ama nasıl bitti bir ben bir Allah bilir :) tadını en iyi kıran şey elma suyu bu arada benim bulabildiğim. Güzelim bsn - 6 'nın tadını bile iğrenç hale getiriyordu 5 gramı. İlk aldığımda spor esnasında içme hatasında bulundum su ile o idman zor bitti :)
  • AlfredBorden kullanıcısına yanıt
    herhalde bu acı badem fındık gibi çerezlerin içinde bol miktara lösin var
    çünkü aynı acı tadı alıyorum
  • uygun fiyata bulsam tekrar alıcam
  • çok araştırdım bu BCAA tüketimini. Dymatize gerçekten çok acı ama sonunda çaresini buldum.

Yarım kiloluk meyveli yoğurtlar var. onun 250 gramını bir kaseye koydum. üzerine yaklaşık 100-150 gram yulaf ezmesi, kurutulmuş meyve, kuru üzüm, kuru siyah üzüm. üzerine 2 çay kaşığı BCAA ve hatta kreatini de aynı kaseye koydum. o da 2 çay kaşığı. antrenmana giderken patlatıyorum. 35-45 dk sonra ısınarak antrenmana başlıyorum. 1 saate kadar ağır idmana başlangıç ve bariz bir güç artışı hissediyorum. antrenman bitiminde de duşa girmeden yarım paket jelibon bir de ufak snickers yedikten sonra 1 kaç yudum whey-elma suyu, duştan gelip giyinirken wheye yudum yudum devam, giyinip arabaya varana kadar whey bitiyor. evde biraz uzandıktan sonra yemek. gece de kazein+süt.

BCAA'den kreatinden soğuyacaktım az daha ya. suyla, meyve suyuyla falan gitmiyor hakikaten.
  • cenkaytamer C kullanıcısına yanıt
    ben bir ölçek direk ağzıma atıyorum üstüne de su içiyorum
    acı tadı hoşuma gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devoboi

Fiyat olarak şu an toz bcaa'larda gerçekten çok başarılı bir ürün ama tat konusunda aynı şeyi arkadaşım söyledi baya içilmiyormuş :)) en mantıklısı meyve suyu ile içmek (üzüm suyu tavsiye ederim)
    Ben biraz daha paraya kıyıp Scivation Xtend alıyorum hem tat hem içeriği çok çok başarılı.

incelemek isteyenler: http://www.supplementler.com/urun/scivation-xtend-381-gr-405

2. kutuya başladım.Tadının hastasıyım bunu.Meyvesuyundan farkı yok

• gaspari bcaa mi alsam bu mu acaba.
    bb.com da gaspari 9.3 dymatize 7.9 almış ama
  • ahmtbrk58 kullanıcısına yanıt
    gasparinin toz olanını diyorsan sadece BCAA değil başka aminoasitler ve diğerleri de var
    tablet olanı diyorsan dymatize saf ve daha ucuz ama tat sorunu var
    tercih senin
  • Bende Bcaa almayı planlıyorum şu sıralar fakat Gaspari Aminomax8000 ile Dymatize BCAA arasında kaldım baya.. Gasparinin içeriği baya iyi fakat tablet olması sinir bozucu,Dymatize in fiyatıda uygun toz halinde olması güzel,siz ne düşünüyorsunuz? Futbolda oynadığım için ekstradan kas kaybı önlemek amacıyla kullanmayı planlıyorum. Alırsam bu ikisinden birini alıcam öyle Aminofx, BSN amino falan yüksek meblağa,düşük servisli,aromalı şeyleri düşünmüyorum hiç..
  • Frank08 kullanıcısına yanıt
    Gaspari Aminomax8000 lösin miktarı yüksek

http://forum.donanimhaber.com/m_86518172/tm.htm
  • Siz iki ürünüde detaylı incelemiş birisiniz,öneriniz benim için bu yüzden önemli. Dediğim gibi antrenman günleri antrenman sonrası kas onarımı için,Futbol oynadığım günler maçtan önce almayı planlıyorum,bu doğrultuda hangisi daha çok amacıma uygun olur ? Aminomax 8000 vs Dymatize BCAA

Edit:Şimdi Aminomax8000 konunuzda Hardline ın bcaa sınıda övmüşsünüz,dün onada bakmıştım.. bu 3ü arasında fiyat/servis/değerleri açısından en mantıklısı hangisi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 12 Nisan 2014; 22:22:18 >
  • Frank08 kullanıcısına yanıt
    BCAA ve kompleks amino asiti karşılaştırmayı doğru bulmuyorum ama amino 8000 bana fazla etkili değil gibi geldi
    tabi bu bendeki deneyim
    herkeste farklı sonuç verebilir
    hardline da arjinin ve taurin de var onun için etkili bir bcaa
    amaç BCAA ise Dymatize BCAA tavsiye ederim
    kompleks amino asit derseniz pekçok ürün var ve genelde wheyden üretildikleri için aşağı yukarı birbirine yakınlar
  • bugüne kadar birçok supplement kullandım. dymatize bcaa yı suyla karıştırmayı denedim, elma suyuyla, protein tozuyla da denedim. topak topak oluyo sanki şişmiş gibi ve ne kadar karıştırırsam karıştırayım adam akıllı karışmıyo. bu sorunu yaşayan sadece ben miyim başkalarında da oldu mu
  • washburn24 W kullanıcısına yanıt
    evet karışmıyor
    ben de direk bir ölçek ağzıma atıp üstüne su içiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.